Wpis z mikrobloga

@zweipack: wczoraj oglądałem jakieś informacje i wypowiadała się jakaś stara baba z 70 lat, wieloryb taki ze 120 kg i ona mówi, że po tej ustawie boi się gwałcicieli xD nosz kuwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) wrócę do domu to poszukam tej jej wypowiedzi, bo aż dziwne, że jeszcze nikt jej tutaj nie wstawił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@haakenn: To Ty powinieneś pokazać zapis zabraniający badań, skoro twierdzisz, że istnieje taki. Jako, że ja twierdze że nie istnieje taki, nie mogę Ci pokazać czegoś co według mnie nie istnieje. Gdyby dotychczas badania były by zabronione, a ustawa miała by znosić zakaz, owy zapis by istniał.
@Sihill_pl Nigdzie nie porównałam żadnego dziecka do jabłka. Stwierdziłam, że to ze uważam coś za prawo człowieka nie znaczy, że mam na tym punkcie obsesję.
Serio trochę czytania ze zrozumieniem, uczy się tego już w podstawówce
@LewactwoNajlepsze: czemu głupi? bo śmieję się z feministki, która uważa że możliwość wyskrobania płodu czyni ją wolną?
@TurboDynamo: ja nic niekomu nie narzucam. sam jestem przeciw zaostrzeniu ustawy, ale boję się że gdyby to feminiazistki stanowiły prawo w tej kwestii, to aborcja byłaby przymusowa raz w roku.
@ZeszytWKratke: a ja lubie w nos #!$%@?ć, a nie mogę.
@zweipack: Jestem ostatnią osobą która popierałaby feministki, jednak w tej kwestii one nie są za żadnymi przymusami a jedynie za prawem do wyboru, które de facto i tak maja, bo prawo antyaborcyjne jest w Polsce martwe, każdy kto chce ten jej i tak dokonuje - to prawo służy jedynie spokojnemu sumieniu ludzi którzy myślą że prawem zlikwidują zjawisko. Tak więc zaostrzenie prawa to tylko hipokryzja i udawanie że zjawisko nie istnieje.
@haakenn: Kolego, ale zupełnie nie na temat się rozpisałeś. Coś jest chyba nie tak skoro ktoś uznaje możliwość wykonania aborcji, jako jedną z podstawowych wolności i praw człowieka. Dodatkowo przez takie idiotyczne wypowiedzi środowiska popierające prawo do aborcji strzelają sobie w kolano, bo sprawiają wrażenie, jak gdyby chciały stosować aborcję jako kolejny środek antykoncepcyjny. Wiem, że na tobie nie robi ta wypowiedź takiego wrażenia, ale w tym kraju mamy ludzi o
@artur1792 nie mam czym : ) chodzi mi o to, ze pokutuje mit, ze te piękne i zgrabne sa gwalcone, a na otyle feministki nikt nie spojrzy, a tak naprawdę żadna z nas nie jest w środku nocy, sama, nie jest bezpieczna