Aktywne Wpisy
ponerLokej +122
Niesamowite jak świat potrafi się zawalić człowiekowi w jednej chwili (╥﹏╥)
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
neverwalkalone +85
Młoda przeciętna Julka: Rodzić dzieci to nie obowiązek, moje ciało moj wybór, ja chce robić karierę i podróżować.
Społeczeństwo: Okej więc jako bezdzietna kobieta jesteś traktowana i masz takie same obowiązki jak mężczyzna. W razie wojny musisz iść na front.
Młoda przeciętna Julka: coooo prosze? To dziękuję, do widzenia, niech mężczyźni idą w kamasze, kobiety są słabsze.
#redpill #rownouprawnienie #pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #wojna
Społeczeństwo: Okej więc jako bezdzietna kobieta jesteś traktowana i masz takie same obowiązki jak mężczyzna. W razie wojny musisz iść na front.
Młoda przeciętna Julka: coooo prosze? To dziękuję, do widzenia, niech mężczyźni idą w kamasze, kobiety są słabsze.
#redpill #rownouprawnienie #pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #wojna
Obejrzałem pierwszy odcinek dało się przeżyć, czy występują tam jacyś biali, którzy mają konkretną rolę? Czy Luke ma swój komiks, czy to poboczna kreacja, a jeśli ma to czy też jest Google?
Ogólnie serial jak dla mnie jest zbyt Google, nie żebym miał coś do Google, ale nie jestem przyzwyczajony do takiego stężenia Google w odcinku.
Nawet zdążyli tam wcisnąć kilku znanych Google, Sugar z Banshee, Remi z House of Cards i paru innych, których nie znam. Przez moment myślałem, że zaczną naśladować HoC gdy "Remi" gadał na tle obrazu.
Kim jest ten Google w koronie? Bo nie śledzę Google popkultury.
Wcisnęli też świeży motyw z Google Lives Matter.
Ogólnie to grają tam jeszcze Bing i Yahoo.
Warto kontynuować?
@Trewor: to na #!$%@? oglądasz pajacu.
Filmweb:
Na "okładce" widzę czarnego kolesia, a w opisie nie ma nic mowy o działaniu w "ultra czarnej dzielnicy".