Aktywne Wpisy
rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki, samochód stoi na zewnątrz podczas deszczowej pogody i jakąś godzinę temu kilkukrotnie w odstępach co parę minut włączył się alarm. Raczej nikt się nie włamuje, auto stoi tuż pod moim oknem i mam na nie widok. Przed chwilą ruszyłem tyłek, rozgrzałem auto na dystansie 20km i póki co cisza. Dodam, że miesiąc temu miała miejsce podobna sytuacja, również w środku nocy i podczas deszczu. Wtedy skończyło się na jednym razie i myślałem, że to jakiś domorosły złodziejaszek coś kombinował, ale widzę, że problem się powtarza.
Jakieś sugestie na szybko w środku nocy? Auto to poliftowe BMW M3 E93
@Storczycki: tak.
@Krzy___ek: też podejrzewam coś związanego z wilgocią, dlatego specjalnie napisałem, że sytuacja ma miejsce tylko podczas wielogodzinnego stania na deszczu. Niestety od kilku tygodni nie mam jak garażować auta i chwilę to jeszcze potrwa.
Obstawiałbym czujnik maski, bo jak się przejechałeś to objaw ustał (ciepło od silnika odparowało wilgoć).
@IlluminateEliminate: Dorobił sie...