@Satan696: Więcej was tu przyjdzie bronic się nawzajem? Zadałem proste pytanie i oczekuję prostej odpowiedzi. I do tego zaskoczę cię. Cały Mikroblog jest zaspamowany od rana tymi marnymi obrazkami z Nowogrodzkiej i mimo tego, że kilka wpisów niżej od tego tutaj został podany link do akurat strony tvn24, gdzie można przeczytać wyjaśnienie tego hasła. Ale nie. Wrzucacie to (ty także sądząc po twojej aktywności) z tylko sobie wiadomych powodów. No
@Satan696: No i może zwrot "jesteście głupi" oraz "niedorozwinięci" rzeczywiście są bardzo słabe z mojej strony, więc to jedyne aspekty obniżające poziom mojej wypowiedzi.
@Awerege: Szczerze powiedziawszy to mnie wali ten problem. Będę postować czym mi się podoba i co nie łamie regulaminu. Jak Ci się nie podoba to idź zmień regulamin, popłacz się moderacji albo daj mnie na czarną listę. Będę sobie tak turbokatolskim ateistą jak mi się to podoba i nic ci do tego a jak masz jakiś z tym problem to zachowaj go dla siebie a nie faszyzuj. Co do gafy?
@Awerege: Mimo, że jestem za czarnym prostestem - to to hasło jest debilne. Co to za hasło gdzie muszę wchodzić na TVN żeby mi wyjaśnili co mieli na myśli. Chyba robiący to hasło zbyt się zachłysnął postmodernizmem, gdzie cała sztuka jest do d--y i trzeba szukać wyjaśnienia u artysty, żeby w ogóle to miało sens. Koniec końców to hasło dało amunicję przeciwnikom do wyszydzania protestu. Co ono znaczy w rzeczywistości
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #aborcja #bekazlewactwa #4konserwy #heheszki #humor #humorobrazkowy
Komentarz usunięty przez moderatora
Koniec końców to hasło dało amunicję przeciwnikom do wyszydzania protestu. Co ono znaczy w rzeczywistości