Aktywne Wpisy
Andropov +94
Może to zabrzmi śmiesznie i dziwnie, ale dzisiaj zdałem sobie sprawę jakim zerem życiowym jestem. Mam 29 lat (za 4 miechy 30) od dzieciństwa w domu patologia. Nadopiekuńcza matka, ojciec alkoholik - zrobiła ze mnie sierote robiąc wszystko za mnie a ojciec zaszył od dzieciaka lęk w głowie, doprowadził do nerwicy, fobii społecznej, depresji. Przez cały okres w życiu pracowałem tylko 4 lata. Odłożone mam może z 15 tysięcy złotych, obecnie nie
WielkiNos +11
Na pewno wielu panów się zastanawia czemu tak wiele kobiet chodzi w szerokich spodniach, legginsach z długimi tunikami zasłaniajacymi tyłek czy znienawidzonych butach emu. Macie odpowiedź.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #lewackalogika #pieklomezczyzn
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #lewackalogika #pieklomezczyzn
po najnowszej aktualizacji #windows10 gry mi tak jakoś ( #csgo i pewnie inne, ale nie patrzylem XD) po odpaleniu działają jakby chciały se starego wysrać, fpslimit na 30, ale i tak sie trzyma 10-15. Jak zminimalizuje i znowu zmaksymalizuje to działa normalnie, fajnie, 140 fpsów, tak gładko, że mogę grać w hokeja
i co tu sie mirki #!$%@?ło?
W nowym oknie wejdź do ustawieńm poszukaj opcji związanych z nagrywaniem/dvr i wyłącz je.
@kroxintu: CSGO odpala się przez steama, nie przez XL
@kefir1992: nakładka xboxa jest niezależna od steama.
W sumie to jest jeszcze jeden sposób, wystarczy w grze wcisnąć win+G kliknąć ustawienia i wyłączyć "nagrywanie w tle"