Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +28
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz

Czy jeśli ciąża powstała w wyniku czyny bezprawnego tj. zgwałcenia mężczyzny przez kobietę to możliwa jest aborcja? art 4 pkt 1 ustawy z dnia 7 stycznia 1993 r. o planowaniu rodziny, ochronie płodu ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży stanowi:
Zgwałcenie odpowiada tej przesłance a w w.w. ustawie nie jest sprecyzowane że to kobieta musi być w takiej sytuacji ofiarą, podobnie w wypadku kiedy dorosła kobieta współżyje z małoletnim nawet za jego zgodą (co też jest czynem bezprawnym)
ostatnio to facet zostal zgwalcony, jak dziecko bedzie to alimenty jeszcze bedzie musial placic
@ConorMG: To już decyzja sądu...
Nawet jeśli jest średnio 0,05 przypadków na rok to czy zło przestaje być złem?