Aktywne Wpisy
Alzena +43
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
WielkiNos +283
Juleczki chcą żeby im płacić za malowanie się do roboty.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
Teraz #mirek lub #mirabelka może zabrać swojego #niebieskipasek lub #rozowypasek na fajny wypoczynek.
Galeria zdjęć hotelu
Jedyny w Polsce hotel posiadający basen z wbudowanym w środek drinkbarem - pijesz drinka nie wychodząc z basenu. @SOLGAZ może się skusicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako ciekawostkę dodam, że był to innowacyjny projekt w regionie - a hotel działa na systemach KNX i innych bajerach.
Cechą charakterystyczną hotelu jest wygięta w łuk bryła. Obiekt wyróżnia także elewacja, na której połączono tafle szkła z klinkierem. W tym nowoczesnym hotelu doskonale poczują się miłośnicy aktywnego wypoczynku, relaksu w SPA oraz rodziny z dziećmi. Na Gości czekają klimatyzowane pokoje o niebanalnym wystroju, jedyny w Polsce basen z wbudowanym drink barem, Strefa Relaksu, a także autorska restauracja SIMPLE, słynąca z dań kuchni fusion i potraw z wołowiny Galloway.
albo [Booking.com](http://www.booking.com/hotel/pl/blue-diamond.pl.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaLYBiAEBmAEeuAEGyAEP2AEB6AEB-AELqAID;sid=fd2095b1081ba5c2aa5be02b7485b03d;dest_id=-533384;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=8b71bb6c84727846b6f3ab36e2cfa245249a10feX1;type=total;ucfs=1&) hotel znajduje się w Nowej Wsi k. Rzeszowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już raz byłem w Blue Diamond. Potwierdzam drinki w basenie ( ͡€ ͜ʖ ͡€).
@Matth: jak macie tam podłączenie do gazu to jasne ze tak!