Aktywne Wpisy
wanghoi +305
Jak widzę, że ktoś pisze "Żymianie" to od razu wiem, że mam do czynienia albo z debilem albo ruską onucą.
#izrael #takaprawda
#izrael #takaprawda
TLDR -szukam pracy jako java developer juz 4 msc i lipa
2 lata exp - inż
codziennie min 1 rozmowa z hr
srednio raz na tydz rozmowa tech
CV mam dobre bo HR dzowni
(mialem CV mniej kolorowe ale skumalem ze przegladaja baby z HR i jak jest zbyt skompliowane to one juz sie gubia)
Z HR spoko bo mam TECH rozmowy
TECH juz na pamiec znam przebiegi rozmow
15 minut mowia
2 lata exp - inż
codziennie min 1 rozmowa z hr
srednio raz na tydz rozmowa tech
CV mam dobre bo HR dzowni
(mialem CV mniej kolorowe ale skumalem ze przegladaja baby z HR i jak jest zbyt skompliowane to one juz sie gubia)
Z HR spoko bo mam TECH rozmowy
TECH juz na pamiec znam przebiegi rozmow
15 minut mowia
I w jednego Pana Petru Nowoczesnego, Następcy Tuskowego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Polski, Wolność z Wolności, Fakty prawdziwe z Koroluka prawdziwego. Przez niego stworzone, po dziś dzień mówione. Współistotne Tuskowi.
A przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego wyzwolenia, zstąpił z Kaszub. I za sprawą platformy, przyjął miliardy z Unii i stał się premierem. Wybrany również za nas, pod niemiecką Angelą został przez nią pochwalony i nagrodzony.
I ukoronowany został dnia wielkiego, jak oznajmia Unia. I wstąpił do Rady. Siedzi po prawicy Schulza. I powtórnie przyjdzie w chwale, na następną kadencję. A rządów jego nie będzie końca.
Wierzę w Donalda Sprawiedliwego, Liberała I Odnowiciela , który z Wolności pochodzi. Który z Belką i Balcerowiczem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę. Który mówi przez Petru: wierzę w jedną, wielką, nieistniejące Neuropę, wyznaje jednego Koroluka na oświecenie umysłów i oczekuje wyzwolenia od PiSu i wolności w kolejnej kadencji
Tusk.
#neuropa #tusk #dobranoc #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@The_Riddler: jakie to piękne.
Komentarz usunięty przez moderatora
@The_Riddler: Tu fakt, Niemcom służył, Niemcy dali
@cocat