Wpis z mikrobloga

Pytanie do różowych pasków: dlaczego niektóre dziewczyny cały czas narzekają, że są brzydkie i grube a nic z tym nie robią? Ich wymówki to przeważnie "nigdy nie schudnę, taka już się urodziłam :(((".

#dziewczyny #pytaniedokobiet
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jofiel: A czy ja porównuję dziewczynę do tego faceta? @szyszyszynka: powiedziała, że są tłuści faceci, więc to potwierdziłem. Nie pamiętam kiedy ostatni raz takiego ogromnego gościa widziałem. Czytaj ze zrozumieniem, nic nie wspomniałem o żadnej dziewczynie.
  • Odpowiedz
@kicioch: Nikt nie musi zaraz ich uwielbiać. Po prostu wkurza mnie jak ludzie generalizują, np. że czarni są leniwi. Sam znam jednego, który jest bardzo pracowity.

@Bimbermaeister: Ty też zyjesz stereotypami. Sugerując się avatarem uznałeś mnie za trolla. A sam piszesz w temacie, w którym tak naprawdę nie masz nic do powiedzenia. Więc kto tu jest prawdziwym trollem.

Rasizm jest ściśle powiazany z szeroko pojmowaną nietolerancją, nadal jesteśmy
  • Odpowiedz
@Jofiel: ależ ja nie generalizuje więc nie wiem po co się do mnie przyczepiłeś, po prostu czarnoskórzy ludzie nie są w moim typie i tyle, Tobie też nie muszą się podobać wszystkie dziewczyny na świecie :]
  • Odpowiedz
@kicioch: Spokojnie, sam jestem rasistą. Moim niezbywalnym prawem do wolności jest bycie nietolerancyjnym wobec tych, którzy próbują mi narzucać swoją ideologię wbrew mojej woli. To, że nie lubię czarnych nie oznacza, że ich morduję, atakuję słownie czy w inny sposób, tak jak mogę nie lubić pająków, choć wiem, że łapią komary i muchy, mogę nie lubić otyłych czy też grubasów, bo w-----a mnie jak udają ofiary, a tak naprawdę 99%
  • Odpowiedz
Mirki mają obsesję na punkcie atencyjności współużytkowniczek i wszystkiego, co z nimi związane.

@kicioch: byłem czarny ale mi przeszło... Teraz jestem biały jak k-----a ale podrywał Cię nie będę bo w rzeczywistości kocham 0 @Mehqods :))) Mamy wspólne zainteresowania takie jak #grunge i przemożna chęć samounicestwienia :)

@szyszyszynka: ja nie mam :)
  • Odpowiedz