Wpis z mikrobloga

WYJAŚNIENIE!

Z tego co kilku mirków potwierdziło, dostałem specjalnie błędne typy bo ktoś wsypał, że udostępniam.
Sprawa teraz wygląda tak, dostęp do grupy muszę kupić z innego konta także zaraz to zrobię.
Nie stawiajcie tego co podałem w poprzednim wpisie

DOSTĘP DO GRUPY BĘDZIE OD JUTRA LUB POJUTRZA TAKŻE NIE MA PROBLEMU!

NIE MOGĘ ODPOWIADAĆ NA KOMENTARZE BO JAK WOŁAM Z LISTY TO AUTOMATYCZNIE WYKORZYSTUJE LIMIT KOMENTARZY POD WPISEM.

POPRAWNE TYPY !

22.09 Typer : Sean Mckean
ABERDEEN FC vs FC ST JOHNSTONE
Typ:FC ST JOHNSTONE +0.5 AH
Szkocja,Puchar Ligi
Godzina: 20:45
Kurs typera: 1.91(SBObet)

22.09 Typer : Sean Mckean
STROMSGODSET IF vs VALERENGA IF
Typ:under +3.00
Norwegia,Puchar Norwegii
Godzina: 20:00
Kurs typera: 1.77(SBObet)

#darmoweplatne #bukmacherka
duszek360 - WYJAŚNIENIE!

Z tego co kilku mirków potwierdziło, dostałem specjalnie ...

źródło: comment_FmDdC4VArqFeR46iqSv50g7LjicWaAj6.jpg

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oczekujac tyle czasu na dzisiejsze typy zazartowalem ze pewnie Cie zbanowali. Niestety widze wykrakane. Trzeba zaplanowac jakąś kontrabande i przemycac typy jakims szyfrem :D
  • Odpowiedz
@duszek360: ja dobrze rozumiem że ktoś kupuje typy i potem wrzuca je na jakąś grupę? Jeśli tak, to ostra hipokryzja że blokuje kogoś kto robi to samo z ich typami xD
  • Odpowiedz
@Croudflup: Ja to tam jestem uczciwy więc się hazardem nie zajmuje (gdyby ktoś z kancelarii premier się pytał) ale znajomy kolegi mi mówił że na Bettsonie są lekko niższe kursy niż np na bet365 ale żadnej weryfikacji dowodem przy wypłatach nie potrzeba, jak zasilisz skrillem raz to już potem możesz na niego wypłacać ile chcesz
  • Odpowiedz
@duszek360: Ludzie plusowali wpisy jak głupi, no to jak ktoś przeglądał mirko na bank się naciął. Może to właśnie gostek co prowadzi tę grupę z której brałeś typy? xD
Myślałem że za granicą gdzieś kupujesz, a nie od janusza z polszy. Niemniej powodzenia, daj znać jaki przebieg sprawy xD
  • Odpowiedz
@duszek360: Nie wiem co to za grupa ale jak na fb to pewnie też kradną od kogoś kto kupuje bezpośrednio. Dawanie tutaj typów płatnych to głupota bo one są w google i później Polacy mają przerąbane u typerów właśnie za takie działania poniżej pasa. Nie wspominając, że w niektórych grupach się osoby zrzucają na tych typerów a Ty wystawiasz to wszystko na odstrzał publikując typy. Gdybyś kupował typy bezpośrednio od
  • Odpowiedz
@ken: dopytam, bo w temacie bukmacherki jestem, można powiedzieć, jaroszem.( ͡° ͜ʖ ͡°) możesz mi, bądź ktokolwiek wyjaśnić pokrótce jak działają te płatne typy i grupy? to są po prostu typy sprzedawane przez jakiegoś janusza, czy jakieś typy "VIP" od buków za hajs, czy w ogóle jakaś publiczna zrzutka?
  • Odpowiedz