Wpis z mikrobloga

• 1477
Wiele kobiet mówi, że nie umówiłoby się z facetem, który mieszka z mamą, ale jak mieszka z żoną to już nie widzą problemu.

#logikarozowychpaskow
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KtosKtoSamNieWiesz:
Punkt 2 był skierowany szczególnie do Ciebie, bo przeczy temu, co napisałeś. Czy raczej: stanowi alternatywę, bo punkty te nie są wzajemnie wykluczające (punkt 1 jest bliski temu, co napisałeś, a sama końcówka mojego posta jest już bardzo bliska). W tym punkcie użyłem między innymi przejaskrawionego, absurdalnego przykładu z trójkącikiem, ale nigdzie nie napisałem, że to Ty go bezpośrednio podałeś.

Sam kompletnie nie rozumiesz, co ja tu napisałem i
  • Odpowiedz
@kerly: całe kobiety. Po prostu myślą inaczej niż faceci, kierują się czym innym, co innego ma wpływ na ich wybory.

A potem lewactwo będzie i tak pie.dolić hurr durr, nie ma różnicy, albo czemu oni i one są inaczej oceniane.
A o zjawiskach dowiedzionych naukowo jak hipergamia, czy np. w tym przykładzie (nie pamietam jak sie to fachowo nazywa, chodzi o kierowanie sie wyborem innych, bo sprawdzony) beda ci ludzie
  • Odpowiedz
@KtosKtoSamNieWiesz: twój komentarz brzmi jak dowcip xd bardziej ma powodzenie z powodu jachtu niż to, że ma obrączkę xd nam kobietom lepiej rozmawia się z zajętymi, bo są bardziej otwarci i wyluzowani, a samotny zaraz bedzie podrywał czy myślał niewiadomo co. Jest to także mniej stresujące, nie trzeba się takiemu facetowi podobać. Jak w przypadku samotnych, szczególnie takich co się nam podobają. Jednak podrywajace zajętych facetów kobiety, a da się
  • Odpowiedz
@chwila: Jacht wynajmowany. Ale fakt, jak przyjedzie Karyna spod gór, co nie wie co i jak, to może pomyśleć, że wozi się, więc pewnie jego.

@Sh1eldeR: Też masz rację, że dziewczyna nie będzie się czuła ,,zagrożona''. Lecz tutaj:

2. Tak, @KtosKtoSamNieWiesz, laski dużo chętniej zagadują i rozmawiają z zajętymi kolesiami, ale to [..] Reakcje będą odczuwalnie inne. Ale nie dlatego, że te wszystkie laski nagle chcą trójkącik
  • Odpowiedz