Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.9% (183)
- nie 69.1% (409)
#logikarozowychpaskow
Punkt 2 był skierowany szczególnie do Ciebie, bo przeczy temu, co napisałeś. Czy raczej: stanowi alternatywę, bo punkty te nie są wzajemnie wykluczające (punkt 1 jest bliski temu, co napisałeś, a sama końcówka mojego posta jest już bardzo bliska). W tym punkcie użyłem między innymi przejaskrawionego, absurdalnego przykładu z trójkącikiem, ale nigdzie nie napisałem, że to Ty go bezpośrednio podałeś.
Sam kompletnie nie rozumiesz, co ja tu napisałem i
A potem lewactwo będzie i tak pie.dolić hurr durr, nie ma różnicy, albo czemu oni i one są inaczej oceniane.
A o zjawiskach dowiedzionych naukowo jak hipergamia, czy np. w tym przykładzie (nie pamietam jak sie to fachowo nazywa, chodzi o kierowanie sie wyborem innych, bo sprawdzony) beda ci ludzie
@Sh1eldeR: Też masz rację, że dziewczyna nie będzie się czuła ,,zagrożona''. Lecz tutaj: