Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.9% (183)
- nie 69.1% (409)
#logikarozowychpaskow
a) potencjalny trójkącik z zoną kochanka
b) świadomość że się odbiło żonie atrakcyjnego samca = wyższa samoocena
Widzisz. W przypadku meza, jakas dziewczyna postanowila zwiazac sie z tym kolesiem na cale zycie - czyli ma to ,,cos". Moze to tylko byl hajs, moze charakter, wyglad, moze wszystko naraz. To daje nacisk na emocje, jak zelazny glejt ,,ten nadaje sie na
Haha, raczej nie chodzi o "potencjalny trójkącik z żoną", jak sugeruje @worldmaster -- to się nie zdarza. Ale już w drugim punkcie ma więcej racji. I @Dijuna też może ją mieć.
Wyjaśnienia są dwa:
1. To autentycznie tak działa bo... Dowód społeczny. Po kobiecie od razu widać atrakcyjność na rynku matrymonialnym, bo zależy ona niemal wyłącznie od wyglądu (ten algorytm oceny
I wydalo sie, kto sciagal na klasowce z czytania ze zrozumieniem. Siegnij tez po troche literatury naukowej. Czesc psychologow na prawde nie spi.
Nie Ty. @worldmaster . Przecież nie napisałem, że Ty.