Aktywne Wpisy
jaszczur12 +241
volodia +74
Wygląd = wszystko
Mam znajomą z którą mamy wspólne hobby. Dobrze się dogadujemy, na wiele spraw patrzymy podobnie, mamy wspólny rytm. W tym naszym hobby to ona jest pro, ale ja jej sporo pomagałem korzystając z mojej wiedzy technicznej. Beze mnie nie miałaby kilku małych sukcesów. Na papierze coś mogłaby z tego być.
No i kiedyś pochwaliłem jej kuchnię mówiąc, że z takim obiadem to może trafić przez żołądek do czyjegoś serca
Mam znajomą z którą mamy wspólne hobby. Dobrze się dogadujemy, na wiele spraw patrzymy podobnie, mamy wspólny rytm. W tym naszym hobby to ona jest pro, ale ja jej sporo pomagałem korzystając z mojej wiedzy technicznej. Beze mnie nie miałaby kilku małych sukcesów. Na papierze coś mogłaby z tego być.
No i kiedyś pochwaliłem jej kuchnię mówiąc, że z takim obiadem to może trafić przez żołądek do czyjegoś serca
Polecam wyściubić nos spoza swojego #!$%@?łka, zobaczycie dużo niestandardowych osób z zawodowym wykształceniem, ba nawet bez matury, z zainteresowaniami o które byście ich nie posądzali.
ewentualnie szukaj w jakims sklepie z ciuchami w galeri.
Komentarz usunięty przez autora
@agnieszka-kasak: To juz mamy 2021? Więcej nie pije w weekend.
Nie zgadza się nic. FB, zdjęcia, nawet nie wie ile ma lat.
ZAKOP za spam i robienie wody z mózgu.
Najgorsze że przez takie osoby jak ty, Ci którzy naprawdę potrzebują pomocy mogą jej nie otrzymać.
Ale i tak fejkiem śmierdzi.
wpisujesz mail w google, a potem już wiesz z kim masz doczynienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ferachio: Faktycznie. Tego nie widziałem.
Za takie coś powinien być ban na wykop...
Komentarz usunięty przez autora
XD
"zainteresowanie fantastyka świadczy o stulejarnosc, bo fani chcieliby ruchac elfki, a ludzkie kobiety nie spełniają ich oczekiwanian"
Zainteresowania nie muszą mieć wcale związku z intelektem. Tak samo nie każdy fryzjer to głupia kasyna, oni też mogą mieć ciekawe zycie
"Mama leków nawet nie wykupiła w tym miesiącu bo to aż koszt 180 zł :("
to tez nie bardzo do mnie przemawia, chyba slaba gra aktorska -
"A ludzie piszą mi prywatne wiadomości czy nie chcę się umówić na spotkanie za pieniądze bo niby ładna jestem...wcale tak nie uważam
Mango Galeria Rzeszów
Najpierw 96 rocznik a później 93? Obydwa roczniki nie mają 25 lat więc już po jednym tekście bait na kilometr
Tak BTW. @agnieszka-kasak jak byś szukała byle jakiej pracy to odrazu byś znalazła, w Rzeszowie w byle jakiej galerii, w Stalowej Woli szukają ciągle osób do MC i KFC, w Tarnobrzegu równiez