Aktywne Wpisy
WielkiNos +80
Czytam sobie dziś na jednej stronie: kobieca postać ma odegrać znaczną rolę w Grand Theft Auto VI - co z pewnością jest ekscytujące.
I myślę sobie wtf co jest ekscytującego w na siłę wciśniętej w imię poprawności politycznej baby do męskiej gry? Przecież to się odechciewa grać i widzę, że nie tylko ja tak mam.
#gry #gta #gtavi #przemysleniazdupy #gorzkiezale
I myślę sobie wtf co jest ekscytującego w na siłę wciśniętej w imię poprawności politycznej baby do męskiej gry? Przecież to się odechciewa grać i widzę, że nie tylko ja tak mam.
#gry #gta #gtavi #przemysleniazdupy #gorzkiezale
PSY_DELIC +946
Co to #!$%@? jest #biedronka
No siema Mirosławy.
Zacznijmy od pośmieszkowania ze zdjęcia. Obrazek znaleziony w Primarku z moim osobistym pozdrowieniem dla różowych pasków. Pamiętajcie, że dla nas mężczyzn zawsze będziecie królowymi...
Poza tym kupiłem pościel, prześcieradła i podstawowe artykuły. Już wiem, że będę częstym bywalcem w Poundlandzie (taki sklep, gdzie wszystko jest za funta).
A aktualnie sobie mirkuje, a chłopaki montują łóżko i ogarniają, bo pokój w 'stanie surowym' (chłopki, spokojnie, jak to przeczytacie [a przeczytają] będziecie już po robocie, a ja przynajmniej mogłem się poobijać w chwili pisania). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT: A nie, jednak wszyscy nic nie robimy.
Dzisiaj wieczorem postaram się zamirkować trochę o polityce i ździebełko o Muslimach. Mam sporo przemyśleń już po pierwszym dniu.
@Cineczeq: czuję flejm.