Aktywne Wpisy
Nieuk0192 +779
Xeardo +48
Przypominam: Platforma Obywatelska to partia prorosyjska, reprezentująca interesy kacapstanu.
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie będzie blokował sprzedaży rafinerii w Możejkach ruskim, to Tusk oferował kacapom
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie będzie blokował sprzedaży rafinerii w Możejkach ruskim, to Tusk oferował kacapom
No nie wiem, po co zakładać taga, który miał już swoje 5 minut i tam nie wystapił?
Nadal bede spamować z nudów bzdurami typu, o znowu przyszli ruskie, albo te dziewczynki, co 5 razy dziennie wybieraja lody 20 minut i mnie #!$%@?, a mietek sie pulta, bo nie mamy alko.
Nadal bede spamować gifami obrazujacymi moje męki z łysym w pracy na etacie.
Opowiem wam też parę historyjek, np. o tym, dlaczego boję się Poznania, jak topiłam sie w błocie, jak dogoniłam jadacy autobus albo o tym, że pani w podstawówce nas biła, albo jak wpadłam do beczki z betonem, takie różne.
Ktoś poczyta, ktoś sie pośmieje, ktoś zczarnolistuje.
Tylko mam robić oddzielne tagi na:
żabkacontent
łysycontent
aloszkastories
?
Co myślicie, pomożecie?
Nie wiem, czy mogę użyć tagu #ankieta bo nie moge jej zrobić z telefonu, ale pomozcie pliz, jeśli kogoś to interere, jak to uporzadkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #kiciochpyta #mirkocontent #gownowpis
Też tak mam, że gdy lubię czyjeś historie, daję suba i raz mnie wpis urzeknie raz nie, po wczorajszym odzewie dostałam po prostu info aby tagować takie historyjki, bo pewnie poopowiadam w tym stylu, ale nie zawsze z żabki :P
Pare razy mnie wkurzyłeś, s tak to jesteś wporzo mirek, ale guru powodzenia musiałam obronić!
@Del_Piero: dziękuję del Pierdo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ejejej plusujacy cumple i cumpele dziękuję za plusiki ale to mi nie pomogło rozwiazać dylematu z tagami :c
@aloszkaniechbedzie:
@Izabela_Wokulska: @Del_Piero: @wice: wezmę wasze zdania pod uwagę dzięxy za opinie,
Izabelo, pięknie dziś wygladasz! ^^
@MrSzatanek: nie to mnie wkurzało ale luzio, nie róbmy afery xD
@Swiatek7: to nie ja, jestem w Warszawie nie w Pyrlandii
Ale no, to nie byłam ja.
@Izabela_Wokulska: no jakże to tak, Twój blask po oczach bije :D