Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

Komentarz usunięty przez moderatora
Kto podpisał krzywdzące umowy gazowe? Bo ja na dokumentach widzę nazwiska Kaczyńskich i innych pisowców:
źródło: pgnig5
Pobierz2006 rok... Któż wtedy rządził Polską.... chmmmm...
źródło: pgnig6
Pobierzhttps://demagog.org.pl/wypowiedzi/umowy-gazowe-z-lat-2006-2009-co-wynegocjowal-rzad-tuska/
Ja wiem, że wy z wykopków robicie idiotów, którzy plusują wszystko co jest antypis bez czytania, a tym bardziej zrozumienia.
Zatem uprawiaj prostytucję moralną dalej, w końcu za to ci płacą xD
przypominam też nie tak dawno wywiad z Kornelem morawieckim, ktory zachwalał Rosję
źródło: h6wk9kuTURBXy9iZDQ2MTFhYy04ZmM5LTQxNGEtYWQxYi1jZGI1MjYwNGZkNTUuanBlZ5GVAs0DBwDDw94AAaEwAQ
PobierzJuż było wczoraj tłumaczone. Pawlak w zamian dostał rabat na gaz. Wystarczy zajrzeć do raportów rocznych PGNiG na ich stronie internetowej. Linkujecie jakieś raporty, do których nawet nie zajrzeliście bo jesteście zbyt leniwi. Interesują was jedynie krzykliwe medialne
Ocena umów gazowych z lat 2006–2011 We wspomnianym raporcie NIK pozytywnie oceniła zapewnienie ciągłości dostaw gazu z importu z Federacji Rosyjskiej przez organy państwowe i PGNiG w latach 2006–2011. Według niej zawierane umowy minimalizowały ryzyko niezaspokojenia potrzeb odbiorców. W informacji pokontrolnej wskazano jednak, że skuteczność negocjacji w sprawie dostaw gazu z Rosji była istotnie ograniczona ze względu na monopolistyczną pozycję Gazpromu
Swojego czasu kaczor zaczął robić zwrot w kierunku Rosji i jej strefę wpływów.
@Xeardo: xD
Niezła próba, ale i tak wiemy, że to wy, konfiarze