Aktywne Wpisy
Alex_Sarach +146
Hejterki pisały, że jestem trollem. Na nagraniu załączam oficjalne upoważnienie mojego idola i mentora - Sebastiana.
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
HuopWsiowy +86
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Czy dziewczyna, która na trzeciej randce kończy z Tobą w łóżku jest dobrą kandydatką do związku? Już miesiąc się spotykamy, naprawdę jest wszystko super, wiele podobieństw, podobne spojrzenie na życie, wspólne hobby. Dziewczyna jest zaradna, mieszka sama, świetnie gotuje, Ogólnie naprawdę dużo plusów i przede wszystkim tworzy się chemia między nami. Jednak ja mam tylko to w głowie, że strasznie szybko to się potoczyło....Ogólnie już co trzecia nasza randka kończy się seksem. Ona tłumaczy, że tak na nią działam itp...Nie narzekam na ten stan, tylko po prostu w moich poprzednich związkach tak szybko nie przechodziliśmy do seksu. A jak u Was było? U kogoś też tak sprawy szybko się potoczyły?
#podrywajzwykopem #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Natomiast nie rozumiem pojecia "swietnie gotuje" - szukasz kucharki czy jak?
Sam fakt pójścia razem do łóżka "uprawnia" Cię do rozmowy o ilości partnerów seksualnych w przeszłości. Nie wiem, dlaczego zamiast z nią pogadać o tym (skoro to "równa dziewczyna") pytasz się na Mirko.
Zawsze możesz też przyjąć, że była wyposzczona...
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na