Aktywne Wpisy
synadama +51
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
samotnypies +7
Marzyłem o Ballu odkąd tylko dowiedziałem się o istnieniu tej marki, czyli jakoś w 2019 roku. Kupiłem wtedy swój drugi po bambino automat (combat sub) i zacząłem bardziej się interesować zegarkami. W końcu, po 6 latach udało mi się spełnić swoje marzenie. Muszę przyznać, że jakościowo jest nawet okej. Kolejnym celem seamaster, może na 30 się uda go sprawić. Mam nadzieję, że wtedy w końcu poczuje sytość.
#kontrolanadgarstkow #zegarki
#kontrolanadgarstkow #zegarki
źródło: 1000025761
Pobierz

Druga miłość do Gothica 2 taka niespodziewana po uruchomieniu na DX11
#gothic #gothic2 #gothic2dx11 #gothic2nk
źródło: comment_MyuIyL0zkK1dBiUW8aT6wFutPcg4MOLm.jpg
PobierzChociaż zaplusuję...
Sam mam problem z graniem, bo przeszedłem to już tyle razy, że nic mnie już zaskakuje a wiem gdzie co jest.
Wprawdzie tę grę rozpocząłem tylko z powodu rozłożenia jej na czynniki, bo twórcy zrobili genialny świat - mały, ale wypchany po brzegi z rozsądkiem co z punktu widzenia projektowego jest cenne. No ale wciąż mam
Marsz do sklepu!!!111oneoneone
@chione:
Boję się trochę, że granie w leciwą już, bądź co bądź, grę nie da aż takiej frajdy, a wręcz może być rozczarowaniem. No ale może spróbuję.