@mlody18: Wkurza mnie olewczy stosunek Amazona co do naszego rynku. Chciałbym też pobierać książki bezpośrednio z czytnika i mieć polskie menu żeby np. dać czytnik mamie.
@rybak17: moim zdaniem nie, bo nie widzę tutaj poprawy żadnego ważnego aspektu. Ale jeśli masz zbędny hajs i Ci się podoba bardziej, to czemu nie? Ja tam wciąż czekam na wejście masowo czegoś z większymi ekranami - to byłby dla mnie powód do zmiany - bo póki co kręci mnie jedynie kobo h2o, ale nie zapłacę za to 900zł( ͡°͜ʖ͡°)
@rybak17: Nie wymieniaj. Jeśli już, to na coś porządnego a nie inkBooka. Jeśli podejście do polskiego rynku jest ważne, to chyba tylko PocketBook Touch Lux 3 lub Touch HD wchodzi w grę jako alternatywa dla PW2. A tak na marginesie. Na Kindle możesz wysyłać bezpośrednio książki zakupione w kilku największych polskich księgarniach. Na PocketBooka też. A na inkBooka bodaj tylko z Virtualo.
Mirki myślicie że jest sens wymieniać Kindle PPW2 na coś nowszego? podoba mi się InkBook Onyx.
Warto wymieniać?
@yaroszek: @Defender: Działa dobrze.
Ja tam wciąż czekam na wejście masowo czegoś z większymi ekranami - to byłby dla mnie powód do zmiany - bo póki co kręci mnie jedynie kobo h2o, ale nie zapłacę za to 900zł( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie nie wymieniałbym, chyba że potrzebujesz Legimi lub Androida.
A tak na marginesie. Na Kindle możesz wysyłać bezpośrednio książki zakupione w kilku największych polskich księgarniach. Na PocketBooka też. A na inkBooka bodaj tylko z Virtualo.