Aktywne Wpisy
Nie wytrzymuje psychicznie na #emigracja. Patusy z pokoju obok, jak sobie wybierałem ubrania na jutrzejszy wepchnęli mnie "na żarty" do szafy po czym związali wyjście trytytkami. Prosiłem żeby otworzyli a oni śmiali się przez 20 minut i mówili żebym tam spał. Wpadłem w panikę i prawie tam zemdlałem. Jak się rozbeczałem to dopiero poszli do rozum do głowy i otworzyli. Szkoda że nie mogę tego rzucić bo nie będę miał za
koszmareq69 +175
- Czy próbowałeś już zimnych pryszniców? - niebieskowłosa psycholożka Julka Deweloperska beznamiętnym, znudzonym głosem spytała swojego klienta. Patrzyła na zegarek, odliczający sekundy do momentu, w którym uwolni się od towarzystwa mierzącego 160 centymetrów, skinnyfat subhumana. Pocieszała ja myśl, że za zostawiane przez niego pieniądze pojedzie na czwarte w tym roku egzotyczne wakacje.
- Tak, biorę je zawsze po wieczornej sesji hobbystycznego rozwiązywania całek, bo pocę się z ekscytacji na myśl o kolejnym
- Tak, biorę je zawsze po wieczornej sesji hobbystycznego rozwiązywania całek, bo pocę się z ekscytacji na myśl o kolejnym
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Siema
czy ktoś kto przesiadał się nie wiem np. z asusa na maca i może się wypowiedzieć?
Czy na prawdę widać aż taką różnicę?
teraz mam asusa u40sd 8GB RAM 120GB SSD + 500 HDD, i5 3 generacji, i powiem że mega wolno mi się kompiluje, ale to można przeżyć, teraz już się wywala raz na kilka dni (pewnie przez windowsa 10)
i nie wiem czy warto aż tyle kasy ładować w macbooka pro :/
reddit o macu i android studioOni patrzą w dolcach więc mają inne spojrzenie
Każda odpowiedź się przyda, dzięki! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
bo jak widziałem na android developer group każdy z makiem siedział
Tak czy owak jestem mega
Ok. Jestem przekonany. Teraz tylko kwestia kasy :D bo nie jestem jeszcze tym całym #programista15k
tylko w domu piszę póki co. Na studia kilka projektów i jeden ciekawszy na praktykach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zastanawiam się czy inwestować czy czekać aż dostanę coś w przyszłej pracy?
@flamner: a jakiego linucha polecasz?
Komentarz usunięty przez autora