Wpis z mikrobloga

jest ktos w stanie polecic jakis w miare dobry router do kwoty 150zl? mieszkam w dwupoziomowym mieszkaniu i zalezy mi na tym aby na gorze byl tak samo dobry sygnal jak na dole. Internet mam 80mb, router mam Pentagram celebrus p6363 ale po 3 latach sie zesral i pokazuje mi predkosc 1mb internetu... widzialem w necie ze w media expert sa jakies asusy za 110 zl i tp link za 120 juz jakis w miare z dobrymi ocenami #wifi #internet #router #komputery
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quarox: Asus RT-AC51U, najlepsza jakość na taką cenę, dobre pokrycie zasięgiem wifi, a przede wszystkim działa stabilnie, nic nie zrywa, net masz cały czas
  • Odpowiedz
@quarox: tplink wr1043. 3 anteny, mam, sprawdza się lepiej niż wcześniejszy Asus rt-n10.
Pamiętaj tylko, że Wi-Fi ma ograniczony zasieg choćbyś kupił router za 1kzl.
Jak dom jest duży a ściany chłonne to jeden router nie da rady.
  • Odpowiedz
  • 0
@skyluker: @vvkurvv_ostry: @keepsta: @guestviewonlypl: dzieki chłopaki jutro bede latał po marketach to cos wyczaję. Ten moj pentagram ma 3 lata, jakies śmieszne 3 anteny i wtedy kosztował z 170zl wiec to nie był sprzęt z najwyższej Polki a szczerze mówiąc dawał radę z sygnałem, na gorze miałem 2 kreski z 3 ale jesli chodzi o prędkość to wszystko było spoko , raz na 2
  • Odpowiedz