Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +643

Zapomniałem wczoraj zadać wam zagadkę, a pewnie czekaliście i nie mogliście się doczekać. No to dajemy przedostatnią rundę.
Po raz kolejny jest łatwo i znowu jest ortograficzna pułapka, ale bardzo łatwa do wyłapania.
Przypominam, że trzeba odgadnąć polskie miasto na podstawie jego angielskiego tłumaczenia.
1. New Little Town
2. New Trickle
3. New
4. Black
5. Chickencoop
6. Or Tench
7. New Market
8. Turkish
9. White
10. Beech
1. Nowe Miasteczko
3. Nowe