@Parkero: Growlithe, bo chcę wymaksować Arcanine'a, a przez dwa miesiące gry spotkałem jednego Growlithe'a na dziko. No i fajnie pies wygląda u boku trenera, tak naturalnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@trenerpoksow: ale co do podpatrzenia? Każdy zbiera cuksy na pokemona jakiego potrzebuje :D Ja mam bellsprouta bo brakuje mi 8 cukierków do zrobienia pełnej ewolucji ( ͡°͜ʖ͡°)
@aukolb no zawsze może Ci ktoś przypomnieć czego jeszcze potrzebujesz:) tak jak w mojej sytuacji. Mam z tego co kojarze sporo cuksów Kabuto, ale swego czasu wszystkie poszły do profesorka, wczoraj widziałem przemianę na gymie i ooooooo;)
@Dryblas: Ja zapierdzielam z wielką, otyłą, trzygłową palmą, której jedna głowa wygląda jak naćpana, a dwie wyglądają na upośledzone, super buddy bulwo (ʘ‿ʘ)
@Parkero: najpierw będę chodził z pokemonami, które rzadko się spotyka a niewiele cukierków brakuje mi do ewolucji (Growlithe, Jigglypuff, Sandshrew), po prostu dla samego uzupełniania pokedexu. Potem przeniosę się na jakiegoś Dratiniego albo Exeggcute'a, bo to też rzadkie pokemony, ale trzeba z nimi chodzić znacznie więcej by cokolwiek uzbierać. Jeśli w międzyczasie wpadnie mi jakiś pokemon, który potrzebuje cuksy do maksowania (Snorlax albo Lapras) to przypuszczam że się skuszę na nie
#pokemongo
Exeggutora, bo chcę go wymaksować, a nie spotykam go często na dziko.
Komentarz usunięty przez autora
@kepasaparadox
@Ryshieq
@m423
@Dryblas
@PrzemekPro swoją drogą fajnie by było widzieć buddy obok postaci na gymie. Zawsze coś ciekawego do podpatrzenia:)
Ja mam bellsprouta bo brakuje mi 8 cukierków do zrobienia pełnej ewolucji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zablokowali urządzenia z rootem [cool][cześć]