Aktywne Wpisy
Glock17 +7
Jaki jest sens życia jeśli będąc facetem ma się ze 170 cm wzrostu?
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
Redzi89 +4
Zauważyliście, że cała ta tragedia w Turcji i Syrii w naszym kraju w mediach jest w jakiś sposób olewana? Fakt, mówi się o tym ale nie jest to przedstawiane jako najważniejsza informacja na ten moment na świecie. Podaje się, że może być nawet ok. 1500 ofiar. Przecież gdyby takie anomalia, z takim skutkiem wydarzyłyby się w USA czy np gdzieś w UK, to od rana do wieczora w mediach byłby tylko jeden
W jakiejś dłuższej kolejce jestem w #leagueoflegends, ponieważ opuściłem grę.
Srsly te 5 minut ma mnie powstrzymać przed #!$%@? ludziom gry? Nie zamierzałem, ale w sumie chyba to zrobię jak dziecko na złość.
PS normalnie nie zachowuję się jak #!$%@? debil.
Zaraz 9 osób zagra z "magiem z mieczem" 40 minut i się nauczą nie #!$%@?ć ludzi. (no, nie nauczą się, bo są bogu ducha winni, ale cóż)
O!
Oczywiście ranked
@oner: i dlatego dostajesz kary, jasne
Ale co? nie da rady dołączyć ponownie (a chciałbym). Ja teraz mam 10 min czekania a tamci się mordują. Logika over 9000.
Za dawnych czasów LoL było to lepiej zorganizowane, bo trzeba było dołączyć do istniejącej gry lub czekać. Teraz mam