Wpis z mikrobloga

Po pięciu latach razem rozstałem się ze swoją dziewczyną, kobietą którą wciąż kocham i która była dla mnie idealna. Po prostu coś się skończyło. Nawet rozstanie uzmysławia mi że jest wspaniałą osobą.
W życiu nie czułem się tak bezsilnie...
#feels #zwiazki
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ponuraszafa Sam mam kumplu podobny teraz problem. Z różowym 3 lata prawie i rozstanie. Wszyscy mówią abym sie porozglądał za czymś, ale ja nie chce. Wole przeżyć rozstanie na zasadzie wyciszenia, a nie "odegraniu" czy "zapchaj dziury". To wydaje mi się zdrowszym podejściem. Dopiero jak uznam że z nią twmat jest w pełni zamknięty to pomyśle, ale nic na siłe. Nawet nie umiałbym tak z byle którą do łóżka czy nawet
  • Odpowiedz
@ponuraszafa: nie do końca s--s miałem na myśli, ale teraz pewnie też już ją ktoś penetruje. A ona jęczy. One uwielbiają się rżnąć po rozstaniu, mścić na swoich ex facetach za to że tego z nimi nie miały.

@DefinitiveFluffy: Sorry że laska uprawia s--s po zakończeniu związku, ja nie wiem jak ona tak może (ʘʘ) oczywiście jak kumple wysyłają kolege po rozstaniu na dziwki
  • Odpowiedz
@ponuraszafa: związku nie można wystawiać stale na ciężkie próby. Każde "jakiś czas na odległość" nie powinno trwać zbyt długo i mieć zaznaczony wyraźny koniec. Życie oddzielnie, bo studia, bo wyjazd za granicę, bez wiedzy kiedy to się skończy, zadziała destrukcyjnie na każdy związek. Taka nauczka na przyszłość.
  • Odpowiedz
  • 0
@Anzelm60:

Wole przeżyć rozstanie na zasadzie wyciszenia, a nie "odegraniu" czy "zapchaj dziury". To wydaje mi się zdrowszym podejściem. Dopiero jak uznam że z nią twmat jest w pełni zamknięty to pomyśle, ale nic na siłe. Nawet nie umiałbym tak z byle którą do łóżka czy nawet do związku.

To jest męskie podejście, kobiety robią tzw małpi chwyt. Nie puszczają jednego chłopa dopóki nie mają drugiego. Dzięki temu zwykle faceci
  • Odpowiedz
@kicioch: s--s wolnej kobiety to jedno a zdrada i spotykanie się z kimś innym zamiast jak człowiek zerwać to drugie, kiedy już oficjalne nie są razem to nikt nie ma prawa tego krytykować. Może trochę nieprecyzyjnie to napisałem, w tym przypadku wszystko działo się wcześniej z tego co wyczytałem z zaniedbania faceta, bo go nie bylo, wyjechal, a ona zamiast zerwac sie puscila.
  • Odpowiedz
@DefinitiveFluffy: Ty uprawiałeś kiedyś s--s? Wiesz, że na ostro nie każdą kobietę doprowadza do orgazmu?

może zdarzyło ci się przy niej płakać? To potrafi zabić miłość kobiety, kiedy facet okaże słabość.

Co ty p--------z? Ja kiedy sie przy swojej popłakałem i jest super. Zaznaczam, że miałem duży powód.
  • Odpowiedz