Mirki i Mirabelki polećcie jakiś serial na #netflix. Oto lista seriali, które już widziałam: Peaky Blinders Narcos House of Cards Stranger Things OITNB (zatrzymałam się na początku 3 sezonu i nie wiem czy dam radę dalej) Better Call Saul (widziałam 5-6 odc 1 sezonu) Bloodline (widziałam kilka odc 1 sezonu) Sense8 (podobnie jak z Bloodline) Nie wiem czy wracać trochę na siłę do tych niedokończonych, czy znacie coś godnego uwagi? #seriale
@MasterSoundBlaster: Tak, bo skoro mam wykupiony abonament to muszę go wykorzystać hehe. Ale jak masz jakiś świetny serial do polecenia to napisz (。◕‿‿◕。).
@solusek: Ja z całego serca i zawsze będę polecał The Sopranos, a tak teraz to Mr Robot, Stranger Things są chodliwe i od siebie Six Feet Under. A Ty możesz zarzucić jakimś rapsem. ( ͡°͜ʖ͡°)
@MasterSoundBlaster: No przykro mi nie słucham rapsów (。◕‿‿◕。). Kiedyś trochę słuchałam, ale to było dawno temu. Nie wiem nawet czego się teraz słucha. ( ͡°͜ʖ͡°)
To klasyka trzeba zobaczyć, Six Feet Under też jeden z moich ulubionych, kiedyś do niego wrócę jeszcze ( ͡°͜ʖ͡°)
@solusek: Ja polecam Archera, w zeszłym miesiącu obejrzałem z ciekawości jeden odcinek i tak mnie wciągnęło, że wszystkie te 7 sezonów obejrzałem w kilka dni :D Kolejne sezony były nawet coraz lepsze.
Peaky Blinders
Narcos
House of Cards
Stranger Things
OITNB (zatrzymałam się na początku 3 sezonu i nie wiem czy dam radę dalej)
Better Call Saul (widziałam 5-6 odc 1 sezonu)
Bloodline (widziałam kilka odc 1 sezonu)
Sense8 (podobnie jak z Bloodline)
Nie wiem czy wracać trochę na siłę do tych niedokończonych, czy znacie coś godnego uwagi?
#seriale
Dexter
Luther
The Fall
Ray Donovan
A musi być Netflix?
Ja z całego serca i zawsze będę polecał The Sopranos, a tak teraz to Mr Robot, Stranger Things są chodliwe i od siebie Six Feet Under. A Ty możesz zarzucić jakimś rapsem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=IsxPVmC0H2I
To łap Miuosha i Radzimira ʕ•ᴥ•ʔ
Przeczytałem pierwsze i dostałem zawału, ale Jimek jeszcze ratuje. Raczej go nie słucham.
Ale, że całe The Sopranos widziałaś ;C ? No jestem w szoku jak Marysia.
To klasyka trzeba zobaczyć, Six Feet Under też jeden z moich ulubionych, kiedyś do niego wrócę jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko żeby wydali jakiś remaster, bo słaba jakość pierwszych sezonów.