Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +434
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis

Zarzutkkake +225
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało

LENOVO B590
Intel Core i3-3110M 2x 2,40GHz 3MB
RAM DDR3 1600Mhz 8GB
HDD 500GB
15.6" matowa, LED 1366 x 768
Grafika integra: Intel HD4000
DVD
Windows 7 Home DVD + Windows 10 uaktualniony
Bateria trzyma 3h-3,5h, 70 cykli rozładowania wd. BatteryCare
Matryca używana w 20% bo lapek był podpięty jeszcze pod monitor.
Obudowa w świetnym stanie, ma ponad 2 lata
#laptopy #laptop #kiciochpyta
Generalnie za laptopa zapłaciłem 1600zł + 350zł system. Dokupiłem też dysk SSD Intela, ale chciałbym go sobie zachować
@Gawith_Apricot: To się zdziwisz.