Wpis z mikrobloga

@que_e: tylko dlatego że większość ma #!$%@? i bierze snajpera, prawie nikt nie próbuje walczyć z czołgami, oprócz czołgów przeciwników i pojedynczych assaultów, no ale 1 assaultowi ciężko samemu zniszczyć czołg
@zolcix: 1 assault ma jak najbardziej szanse z lekkim tankiem, wystarczy trochę sprytu i zręczności przy użyciu 3 ładunków c4 (3x25dmg) + 1/2 granat przeciwpancerny i po nim, wiele razy mi się to udało.
@que_e: dokładnie tak jak mówisz, moja specjalność to kamikaze z trzeba minami za pojazd i szybki granacik. @zolcix ale fakt ludzie maja całkowicie w dupie bo wolą stać sobie między kamieniami i farmić ze snajperki. tylko że wtedy team dostaje w dupe. po tej becie nie mam już ochoty patrzeć na tą mapę. no cóż trzeba czekać półtorej miesiąca jeszcze.
@zolcix: Ogarnięty czołgista nie pozwoli ci podejść na tyle blisko żeby rzucić granat. Tym bardziej, że ta mapa jest taka otwarta, że na nie ma jak się zakraść. Czołgi będą nerfione i bardzo dobrze, bo są zbyt mocne.
@jart: Zgodzę się, 3/4 tych killi to debile próbujący podejsc do mnie z C4/ lub rzucić granat z odleglosci 5/10m gdzie moje działko ich poprostu #!$%@?ło, bywały momenty że było ich 10 wokoło mnie z granatami a i wtedy nie dałem sie zabić, OP jest Haubica, przede wszystkim, sama szybka naprawa też daje dużo do taktyki gry, no i ten dym... Jestem ciekaw co będzie po premierze z tym pojazdem.

Dzieci
Pobierz que_e - @jart: Zgodzę się, 3/4 tych killi to debile próbujący podejsc do mnie z C4/ l...
źródło: comment_JtRUlow1G83I3iXFvkfGWWNnYvCiiZH5.jpg