Aktywne Wpisy
masternodeBTC +340
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się
Gomorrah +39
Jak jadę samochodem z moją dziewczyną i ona siedzi i je na miejscu pasażera i za każdym razem mam pełno okruchów na siedzeniu, jak do tego czasu poprostu strzepałem ręką i było git ale wkurza mnie to że zostawia po sobie syf, nie dość że ja wożę to jeszcze jej nie pasuje że zwróciłem jej uwagę dziś i siedziała obrażona całą drogę xD
Czy dobrze zrobiłem że zrobiłem jej awanturę? Bo jakby
Czy dobrze zrobiłem że zrobiłem jej awanturę? Bo jakby
Zawsze uważałam, że płazy to podzwierzęta i są słabe i w ogóle nie ma co w nie inwestować. Ale dzisiaj kupiłam sobie ŻABĘ :DDD
Żabę, żabę rogatą, rogatkę. Jest prześliczna. Specjalnie na cześć wykopu nazwałam ją ŻABA PEPE. Mam nadzieję, że nie będzie smutna, a wręcz przeciwnie, będzie najszczęśliwszą żabką ewer. Na razie maluch ma ok 5 cm, jest wielkości... kapselka od wody mineralnej? W dorosłości będzie miała ok 12 cm i pół kilo, jako samica albo 8 cm i 200g jako samiec. A co to jest? Nie wiem ;D Kiedyś się dowiem, jak urośnie., za jakieś 6 miesięcy.
Jezu, pogrzało mnie;D Jak dalej będzie mi się tak mocno podobała, jak teraz, to w przyszłym tygodniu zamawiam drugą, albonosa ;D Jaaka ona prześliczna ;D Muszę przyznać, że przy podnoszeniu troszkę pękałam, że mnie ugryzie
O samej żabce - gryzą mocno ;D Mocno #!$%@?, serio ;D Ogólnie żywią się owadami, ale dorosła zaba może zjeść dorosłą mysz, więc nie szalałabym z paluchami. Ten malec jest przyzwyczajony do jedzenia osesków, więc właśnie tak będzie karmiony - jeden osesek na tydzień. Osesek prawie wielkości całej żabki O.O Nagram film z karmienia ;D
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Zdjęcie 3
Zdjęcie 4
I FILMIK Z UNBOXINGU <-- dla wszystkich, którzy będą się czepiać angielskiego słowa - sorry, taki mamy klimat. Tak się opisuje na internetach, bo tak się wyszukuje najwięcej rzeczy. Nie będę opisywała tego po polsku, bo obrońcy języka na mnie krzyczo ;D
Facebook
#gadzibastion #plazy #zaba #zaby #terrarystyka troszkę #akwarystyka ;D #smiesznypiesek #zwierzaczki #szczecin #zabapepe #smutnazaba
Na spamlistę można zapisać się Tutaj
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Khaleesi @gravedigger @PanKara @x-santa-x @leworwel @papja @Cahir22 @ranfun @kodys @queiroz @Jormungand @skrajnaa @Migfirefox @foxmurder @maupolina @pio23 @avible @kamdz @nat89 @Saute
@Khaleesi: Nie potrafię sobie wyobrazić kapselka od wody mineralnej o średnicy 5cm :D
@trampek: noo, dorosła samica dorasta do 480g ;D w okresie godów jest tak samo szeroka, jak długa, więc wielka krowa jednym słowem ;D
@michalje: mam 30 tygodnoowych agam karłowatych...;D
@Khaleesi: mój boże! coś chyba nie gra z tym powiadamianiem na wykopie, bo nie widziałem żadnego wpisu?? Chce zdjęcie na którym widać wszystkie!