Aktywne Wpisy
smutny_kojot +836
Julia Von Stein, kolejna królowa życia #tvn, zmieszała z gównem pracownika McDonald's, bo poprosił ją o zgaszenie papierosa i wrzuciła to na igs. Teraz przeprasza, bo coś nie pykło i to ona zebrała cały hejt. Jak ta stacją to robi, że wynajduje takie okazy #p0lka i promuje je.
#afera #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#afera #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
Ostatnio zwierzał mi się kolega (równolatek, czyli 36 w tym roku). Jego narzeczona okropnie się roztyła, 15 kg w kilka lat - i tyje dalej. Nie mają dzieci, ale mają wspólny kredyt na mieszkanie wzięte 3 lata temu. Kolega próbował wszystkiego, ale jego narzeczona przeszła już do trybu "miś usidlony, to po co się starać" i nawet na rower nie chce wyjść. Kolega stracił do niej pociąg i nie widzi szans na
Kiedy ziomek powinien wrócić na rynek matrymonialny?
- Od razu (36 lat), wiek najważniejszy 44.4% (303)
- Po ogarnięciu się (38 lat) 55.6% (379)
Co czyni kobietę seksowną? Tajemniczość? Niewinność? Poczucie humoru? Konkretne cechy wyglądu? Zachowanie? Jakie kobiety mają "to coś"? Jakie macie w tym temacie preferencje? #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Tu nawet u świętej by się doszukali cech nieprawosci. Jedyne porządne w ich mniemaniu to matki i siostry, reszta to puszczalskie dziwki (✌ ゚ ∀ ゚)☞
EDIT: mówiłem? Patrz dwa komentarze wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@AnonimoweMirkoWyznania: wg 99% użytkowników pewnie cycki
Komentarz usunięty przez autora
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
Fajna buzia, oczy i włosy.
No i przede wszystkim - pewność siebie.
Na mnie to ostatnie najbardziej działa.