#play #pytaniedoeksperta Mirki, pytanie mam. Rejestrowałem jakiś czas temu numer w play. Dostałem te promocyjne złotówki, gigabajty. Aktywowałem to przed chwilą. Najpierw dostałem 100zł na 30 dni, potem kolejne 300zł na 30 dni. Co ja mam z tym zrobić? Przecież ja za cholerę tego nie wydzwonię.
@Andr3v: nie można, bo to jest oznaczone jako pakiet złotówek ważnych przez 30 dni. To nie jest normalne saldo konta, więc za miesiąc ta kasa przepada. 400zł to jest 23 godziny gadania non stop z kimś poza play. Może któryś różowy pasek by to wykorzystał, ale ja rocznie tyle nie wygaduję :D
@Kargaroth: ja przedłużam doładowaniami przez facebooka. K---a, ktoś ci daje hajs na rozmowy i smsy, a ty jeszcze psioczysz, że źle. Równie dobrze nic nie musieli dawać, bo nie muszą, a i tak miałbyś ból d--y, że nic nie dali. Nie dogodzi, no k---a mać ogarnij się.
@robert83: To zamiast kombinować z kodami i przedłużaniem, to mogli dodać do normalnego salda konta, a nie na 30 dni. Gdzie tu logika że mam skakać przez hopki żeby dostać co obiecali? "mogli nic nie dawać", to taka sama logika jak ze Stalinem "A mógł zabić"
Spoko, ja to wszystko rozumiem, ale w-----a mnie manipulacja w reklamach i puste obietnice. Jak lubicie być naciągani i oszukiwani to wasza sprawa. Operator
@Kargaroth: po czym ludzie masowo kupowaliby nowe startery, rejestrowali i wydawali wszystko na pakiety internetowe albo drogie smsy, a dla operatora nie byłoby to zbyt opłacalne dlatego dostajesz hajs na osobne konto gdzie możesz to wykorzystać na rozmowy i smsy. Dla mnie to świetna oferta, zwłaszcza, że numer rejestrowałem dwa lata temu, a i tak dostałem bonus. Przedłużam go sobie i w tej
Mirki, pytanie mam. Rejestrowałem jakiś czas temu numer w play. Dostałem te promocyjne złotówki, gigabajty. Aktywowałem to przed chwilą. Najpierw dostałem 100zł na 30 dni, potem kolejne 300zł na 30 dni. Co ja mam z tym zrobić? Przecież ja za cholerę tego nie wydzwonię.
Komentarz usunięty przez autora
Przynajmniej ważność konta przedłużyli o rok.
dzięki za potwierdzenie :)
Ogarnij sie.
To nie jest normalne saldo konta, więc za miesiąc ta kasa przepada.
400zł to jest 23 godziny gadania non stop z kimś poza play. Może któryś różowy pasek by to wykorzystał, ale ja rocznie tyle nie wygaduję :D
"mogli nic nie dawać", to taka sama logika jak ze Stalinem "A mógł zabić"
Spoko, ja to wszystko rozumiem, ale w-----a mnie manipulacja w reklamach i puste obietnice.
Jak lubicie być naciągani i oszukiwani to wasza sprawa. Operator
@Kargaroth: po czym ludzie masowo kupowaliby nowe startery, rejestrowali i wydawali wszystko na pakiety internetowe albo drogie smsy, a dla operatora nie byłoby to zbyt opłacalne dlatego dostajesz hajs na osobne konto gdzie możesz to wykorzystać na rozmowy i smsy. Dla mnie to świetna oferta, zwłaszcza, że numer rejestrowałem dwa lata temu, a i tak dostałem bonus. Przedłużam go sobie i w tej
@Andr3v: akurat mam wszystko za free do play, a znajomych poza play bardzo mało, więc przepada