Aktywne Wpisy

oxymirek +558
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi

MrTofu +4
Mirki i Mirabelki
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta

153 jajka łącznie w tym 16 jajek 10km musiałem wychodzić zanim ta gnida raczyła się pojawić wsród moich najmocniejszych Pokémonów.
Nie interesuje mnie, że ataki mogły być lepsze, IV większe i w ogóle, ważne że w końcu jest niezły Lapras (po moim pierwszym Laprasie CP14 każdy byłby lepszy).
Może jak tak dobrze idzie, to i Snorlax wyskoczy w końcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokemongo #chwalesie
Posiedzę trochę na lurach, powykluwam, parę gymów zgarnę i się odbiję ;)
I tak prócz jednej ewolucji Laprasa nie mam Candy do kolejnych.
poliwratha - mam bardzo dobre cp poliwaga, ale 72% iv (cp prawie max na mój level)
arcanine - mam growlitha z jaja 87% iv, ale brakuje mi zapasu cuksów do wymaksowania więc czekam na jakieś 50 cuksów jeszcze (może w tym czasie dropnie lepszy grolajt)
blastoise - sytuacja jak z poliwrathem
raichu - sytuacja jak z arcanine (88% iv)
exeggutor -
@boa_dupczyciel: Rób tam, szczególnie Arcanine bym robił, mnie brakuje 3 cukierków do Ewolucji Growlithe 750 CP, 91,1% IV i już się nie mogę doczekać jak go ogarnę.
Mam też Weepinbella
Trafiłem też z jajka fajnego psyducka 96%. Wcześniej zrobiłem golducka, to wyszedł mi confusion i ice beam. Nic z nim nie robiłem. Ten
Jak do tej pory miałem w sumie szczęście z atakami, bo Vaporeon, Jolteon, Flareon, Slowbro i Tentacruel z najlepszym ofensywnym movesetem, a niedawno doszedł Wigglytuff z defensywnym movesetem. Jest jeszcze Cloyster z Blizzardem,
Tutaj masz to fajnie pokazane https://www.youtube.com/watch?v=HpNzX8ICi90
No i na Blizzarda nie ma bata ;)