Aktywne Wpisy
Ryneczek +768
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
GratisLPG +121
"Kierowczynie" xd. #bekazlewactwa
Nikogo to nie rusza.
Gdzie nasze spoleczenstwo popelnilo blad?
#neuropa #4konserwy #polityka #tklive #polska
Wskaż zdrajców
@Internet_the_explorer: Nie społeczeństwo, a elity, które po 1989 pierwsze co zrobiły to się nachapały. Nie wiem gdzie tam sobie żyjesz, ale są miejsca w Polsce (pewnie i w Warszawie), gdzie ludzie nie mogą związać końca z końcem, muszą wyjeżdżać co dwa miesiące setki kilometrów od rodzin by dorobić, podczas gdy córka sąsiadki z PSL grzeje krzesło w urzędzie. I serio zwisa im to kto będzie siedział
@pilot1123: Ale społeczeństwo tego nie widziało. Część obudziła się dopiero teraz i chce rozwiązania kwestii czerwonych zdrajców, którzy jeszcze żyją. Reszta albo się nie obudziła albo ma profity z tego systemu - stąd ogromna polaryzacja społeczeństwa.
To wszystko rodzi zlość, nienawiść
@md23: dlaczego kłamiesz?
Uniknęliśmy wojny, uniknęliśmy chaosu. Rabunek i rozkradanie były dużo mniejsze niż np. na Ukrainie. Są ludzie, którym się żyje ciężko, ale czy za komuny też tak nie było?
PS. Władza zawsze musi się nachapać, to
@pilot1123: Po to, że za służenie obcemu mocarstwu i niszczenie Polski przez pół wieku kara się należy.
@pilot1123: Co nam po wiarygodności wobec zdrajców?
@kw401: HAHAHA. Czyli wszyscy polscy politycy za to powinni iść do sztumu? Włącznie z Kaczyńskim, który błagał amerykanów o śledztwo ws. Smoleńska?:D
@kw401: nie wobec zdrajców, tylko wobec innych. Jeśli obiecasz coś Janowi Kowalskiemu, ale go oszukasz, to ja Tobie nie zaufam.
@md23: lol, no tak, każdy wie że wybory, w których wygrali ludzie, których nie lubię, muszą być sfałszowane. I ty nazywasz innych lemingami? Żałosne.
Nikt mi nie #!$%@?ł oszczędności, siedzą sobie na koncie w banku. Po przeniosło abstrakcyjne cyferki z jednego konta OFE na inne konto ZUS. Ale oczywiście wolisz powielać partyjną propagandę antypolskiej partii PiS. Brawo lemingu.