Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Bez wyjątku będzie dziś - gotowy jest już film z jazdy Fiatem 500X w topowej odmianie z 2.0 dieslem 140 koni i 4x4.
Crossovera miałem na nieco dłużej, więc napiszę o nim pełny tekst na carburatora
Dynamiczne fragmenty jazdy są, głównie w drugiej połowie filmu. Droga ekspresowa pod koniec, jeśli komuś się nudzi (na pewno tak) to zapraszam do przewijania ;)
No dobrze, to jak jeździ 500X? Dość przeciętnie. Zdarzyło się, że zarzucił tyłem gdy niekoniecznie się tego spodziewałem, zdarzyło się, że zapiszczał oponami w miarę wcześnie na zakręcie. Może nie jest źle, ale auto daje znać, że prowadzenie nie było priorytetem podczas procesu jego tworzenia. Na uwagę zasługuje natomiast układ kierowniczy w trybie sport - mimo dość spokojnego usposobienia całości, przyjemność z jazdy jest, a uzupełnia ją silnik, który wydaje się być dość zrywny (do momentu pomiaru czasu 0-100 km/h w sekundach).
Fiat założył także dość dobre opony Pirelli do swojej testówki, więc kończąc te rozważania na temat jazdy 500X, można powiedzieć, że nie ma tragedii ( ͡° ͜ʖ ͡°) Być może edycja City Look, która ma mniejszy prześwit niż testowana przeze mnie Offroad Look.
Na filmie widać także skórzaną tapicerkę w kolorze tobacco - jest rewelacyjna. Zarówno z wyglądu jak i w dotyku. Nie spodziewałem się takiego wykończenia we Fiacie, ale oby więcej takich rozczarowań.
Śledź #carburator po więcej testów!
#motoryzacja #samochody #fiat