Wpis z mikrobloga

Kurde Mirki, zaczęło się od bolących zębów a skończyło na podejrzeniu nowotworu tkanek miękkich.
Za niecałą godzinę resekcja torbieli i wycinanie narośli z policzka do biopsji. Czymcie kciuki bo się trochę cykam.

#oswiadczenie #gorzkiezale może trochę #rakcontent xD
  • 84
  • Odpowiedz
@Limonene: takie jest ryzyko przeglądania wykopu, które każdy z nas podejmuje codziennie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jak to mówią, nie ma co się martwić rzeczami, na które nie ma się wpływu, także głowa do góry :P
  • Odpowiedz
@Limonene: jak dostawalas probke to znaczy ze nie mylas, dentystya musial zobaczyc stan zębow, że ci dawal probke. No bylas codziennie,ale to nie zmienia faktu, że dnia ktorego ma sie dentystye po wizycie juz nie trzeba myc zębów bo cytuje ,, mam różne maści i środki dezynfekujące na żębach''
  • Odpowiedz
  • 1
To początkowe zdanie brzmi jakby bolał Cię ząb i szukając rozwiązania na internecie dowiedziałaś się, że masz raka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale spokojnie, będzie dobrze. Powodzenia.
  • Odpowiedz
@Limonene: Hej, sorry, że cie wołam, ale takie pytanie, bo ostatnio też miewam bóle zębów i dziąseł. I to jest tak, że jeden dzień mnie boli, a następnego już nie. A za dwa dni, boli mnie inna strefa? U ciebie też tak to wyglądało? A te narośle to gdzie? Gdzieś na policzkach jakieś tłuszczaki czy jak?
  • Odpowiedz