Wpis z mikrobloga

Wpadłem na coś wykwintnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiekabarety to przy tym mały siusiak.

Zapewne nie jestem pierwszy, który chciał Wam polecić kanał o którym poniżej, ale po kilkugodzinnej penetracji jego zasobów poczułem się w obowiązku.

Główni aktorzy: Jan Taratajcio, Wacław Szwaczka, Janusz Szczęsny, Kacper Siekirka, Zbigniew Kękuś, Liw Lewant, Jan Pokrywka, Marek Podlecki i wielu, wielu innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ów powyżej wymienieni to banici, wyklęci obywatele, naukowcy, doktorzy, fizycy, głoszący zaprawdę prawdę w kwestiach:
- darmowa energia
- ogrzewania wody wodą
- leczenie astmy w 3 tygodnie
- wychodzenie z ciała po śmierci
- biorezonatory
- zappery nunczako
- ogrzewania CO polem magnetycznym
- jak leczyć wszystkie choroby

I jak dotąd to luz i relaks, bo przecież jest wolność i każdy se tam wierzy w co se tam uwierzy, czy tam w to, co se tam wymyśli...
Ale cóż to by był, za poważny kanał naukowy, gdyby nieokreślił się butnie politycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I tam też znalazłem smakołyki o:
- absolutna perełka (długa), czyli walka o prawa dziecka dr Kękusia... mistrzostwo świata, chylę głowę ;]
- Wekszawa czyli żydowska stolica
- przemilczane we wszystkich polskich mediach, prawdziwe informacje z uczciwych mediòw...
- rządy Żydów czyli Morawiecki potrójnym szpiegiem Tuska-Kaczyńskiego-Żydostwa czyli "we, the people"
- i wiele, wiele innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli ktoś z młodych buntowników popierających pewne ugrupowanie (nie partię), doczytał do tego miejsca, to niech obejrzy ten przykładowy wywiad. Uprzedzam, nic specjalnego się tu nie wydarzy, nie zostanie nic spektukalrnego wypowiedziane.
Uwypuklę tylko, że wywiad ów został przeprowadzony przez głównego spikera kanału z YouTube pod nazwą #monitorpolski, który to sercem i duszą oddany jest sprawie walki o Wolność, Prawdę i Cnotę. Zupełnie identycznie jak ów przykładowy Gość.

#przemyslenia #ciekawostki #polska
Bobby_Peru - Wpadłem na coś wykwintnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiekabarety to przy tym mały...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach