Aktywne Wpisy
JustJoinIT +118
Święta tuż tuż, a Ty jeszcze nie masz prezentu dla SIEBIE? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wspólnie z Komputronik i Katalogmarzen.pl przychodzimy z odsieczą. Połączyliśmy siły i przygotowaliśmy #rozdajo, który sprosta wszystkim Twoim prezentowym zachciankom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania nawet 1000 zł do wykorzystania na komputronik.pl, 300 zł do katalogmarzen.pl oraz kultowe bluzy justjoin.it.
Jak wziąć udział? To bardzo proste
Wspólnie z Komputronik i Katalogmarzen.pl przychodzimy z odsieczą. Połączyliśmy siły i przygotowaliśmy #rozdajo, który sprosta wszystkim Twoim prezentowym zachciankom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania nawet 1000 zł do wykorzystania na komputronik.pl, 300 zł do katalogmarzen.pl oraz kultowe bluzy justjoin.it.
Jak wziąć udział? To bardzo proste
mirko_anonim +139
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #zwiazki ##!$%@?
Ehhh pochodze z malej wsi i moje zycie nadaje sie do odcinka trudnych spraw.
We wsi zyje okolo 700 osob.
Zwiazalem sie z kobietą z naszej wsi
2 lata po slubie staraliśmy sie ostro o dziecko i nie wychodzilo, zaczelismy robic badania. Wyszlo ze jestem z zona spokrewniony....
Wychodzi na to ze moj ojciec zdradzil matke i wyruchal dalsza sasiadke - tego sie nikt nie dowie
#zalesie #zwiazki ##!$%@?
Ehhh pochodze z malej wsi i moje zycie nadaje sie do odcinka trudnych spraw.
We wsi zyje okolo 700 osob.
Zwiazalem sie z kobietą z naszej wsi
2 lata po slubie staraliśmy sie ostro o dziecko i nie wychodzilo, zaczelismy robic badania. Wyszlo ze jestem z zona spokrewniony....
Wychodzi na to ze moj ojciec zdradzil matke i wyruchal dalsza sasiadke - tego sie nikt nie dowie
Również studia "zawaliłem" nie oddając pracy w terminie i w tym momencie będę musiał wybulić sporo kasy na powtórkę semestru. W pracy mniej więcej się układa, ale nadal robię za 2k netto co nie pozwala mi na rozwinięcie skrzydeł.
Pytanie do Was Mireczki, jak sobie radzicie w takich momentach? Czy wolicie sami to wszystko przetrawić (bądź pogrążyć się w #przegryw) czy poszukujecie pomocy u innych? Coraz częściej zdaję sobie sprawę z tego, jak bardzo brakuje mi wzoru do naśladowania. Macie kogoś takiego? Chcielibyście znaleźć taką osobę (mentora/coacha jak zwał tak zwał)?
#motywacja #pytanie #milionowamotywacja (wybacz @D3lt4)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
#falszywyrozowypasek
Wcale się nie dziwię że #!$%@?ła Ci kopa
@sheenpu: dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tutirutu: Cieszy mnie, gdy ktoś używa tego tagu. :)
Proponuję zdystansować się od pętli myślenia, bo łatwo się zapętlać w myślach przepełnionych uczuciami. Powypisuj, zrób analizy na kartkach czemu stało się to co się stało, co możesz z tym zrobić.
Wielokrotnie radziłem swoim znajomym w tego typu sytuacjach i powiem tak. Ogólnie uważaj, bo wielu Twoich znajomych zwyczajnie będzie Ci pieprzyło głupoty i każdy co innego, a
Ważne żeby raz porządnie przeanalizować, wyciągnąć wnioski i zamknąć tamten temat za sobą. Oczywiście bogatszy o doświadczenia.
Posta napisałem bo bylem ciekaw waszego zdania nt. mentoringu. Z tym marazmem to trochę racja. Sen, praca, siłownia, sen. Ciężko znaleźć czas na samorozwój, a mam plany z tym związane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@D3lt4: nie mam znajomych :P przejdę się