Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +12
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Grupa B - Benfica powalczy z Napoli o pierwsze miejsce, Besiktas z Dynamo o trzecie
Grupa C - 1. Barca 2. City 3. Gladbach 4. Celtic, chyba że jakaś niespodzianka
Grupa D - Bayern i Atletico, PSV w LE, inne rozwiązanie będzie mega zaskoczeniem.
Grupa E - Chyba najbardziej wyrównana grupa, każdy ma szansę na wyjście z grupy, osobiście obstawiam Bayer i Tottenham
Grupa F - Legia oczywiście bez najmniejszych szans, zdobycie 1 punktu będzie sukcesem, faworytem oczywiście Real, z drugiego powinna wyjść Borussia
Grupa G- Zdecydowanie najsłabsza grupa, faworytami Porto, Leicester ma szansę na wyjście z grupy w debiucie
Grupa H - Pierwsze miejsce Juve o drugie powalczy Lyon z Sevillą. Stawiam na Hiszpanów.
#losowanie #pilkanozna #ligamistrzow
Komentarz usunięty przez autora