r.....t konto usunięte 25.08.2016, 07:16:29 2 http://www.irishtimes.com/life-and-style/homes-and-property/new-to-market/greystones-marina-homes-a-decade-in-the-making-1.2766740#bekazirlandii jakie zabrakło mi słowa, ody do #nieruchomosci ? Ładnie zapomnieli dodać o linii dart jakieś 10m od domu.Ceny z kosmosu, domy mocno upchane na małej przestrzeni, daleko do autostrady. Main street jest prawie zawsze zakorkowany tak jak droga do bray. Pozatym marina jest obrzydliwa, betonowe mury. Przynajmniej uporzadkowali plac przed marina i wygląda jakoś. No i to dalej plac budowy przez kolejny rok czy dwa. Te domy z zewnątrz nie wyglądają wcale na tak duże, połowa wygląda jak 2bed na charlesland co ma 80m2 Chyba że one nie są jeszce w sprzedaży. No tak niezbyt bym powiedział.. Pokaż spoiler konto usunięte Cronox
r.....t konto usunięte 26.08.2016, 06:57:42 0 @paddy: @not2invlolved: już zmienili ceny na daft.ie na price on applicationWczoraj jechałem obok 2 dziadków i też się śmiali z tego jaki głupi projekt.
n.....d konto usunięte 26.08.2016, 07:49:55 0 @rzet: serio wyglada na to, ze deweloperzy wiedza juz od dawna cos, czego szarzy ludzie nieglugo sie dowiedza. Troche mnie to wszytko martwi.
r.....t konto usunięte 26.08.2016, 08:09:45 0 @not2invlolved: no dziadki też powiedziały wróciliśmy znowu do wariactwa?
#bekazirlandii jakie zabrakło mi słowa, ody do #nieruchomosci ?
Ładnie zapomnieli dodać o linii dart jakieś 10m od domu.
Ceny z kosmosu, domy mocno upchane na małej przestrzeni, daleko do autostrady. Main street jest prawie zawsze zakorkowany tak jak droga do bray.
Pozatym marina jest obrzydliwa, betonowe mury. Przynajmniej uporzadkowali plac przed marina i wygląda jakoś.
No i to dalej plac budowy przez kolejny rok czy dwa.
Te domy z zewnątrz nie wyglądają wcale na tak duże, połowa wygląda jak 2bed na charlesland co ma 80m2
Chyba że one nie są jeszce w sprzedaży.
No tak niezbyt bym powiedział..
Wczoraj jechałem obok 2 dziadków i też się śmiali z tego jaki głupi projekt.