Aktywne Wpisy
mookie +59
Nie rozumiem ludzi pchających się obecnie do największych miast w Polsce jak #warszawa #krakow #gdansk #wroclaw, gdzie ceny mieszkań #!$%@?ło po 13-15k z metra a za wynajem kawalerki trzeba płacić 4k plus rachunki, podczas gdy w powiecie spokojnie kupi się spore 3-pokojowe mieszkanie za 350k, gdzie można spokojnie żyć i planować rodzinę z dwójką dzieci płacąc przy tym jakieś psie pieniądze za ratę kredytu lub po prostu kupić za gotówkę jeśli
DominPL1 +3
#zwiazki
Chciałem podzielić się z wami problemami w związku i prosić o poradę. Mam 21 lat, jestem od 2 lat w zwiazku z dziewczyną. Mieszkamy razem od pół roku.
Na początku związek był super. Świetnie się dogadywaliśmy. Z biegiem czasu coś zaczęło się #!$%@?ć. W między czasie wyszło na jaw ze moja dziewczyna ma problemy emocjonalne. Odkąd mieszkamy razem jest tragedia.
Ale wszystko po kolei. Zaczęło się od poniżania mnie i wyzywania
Chciałem podzielić się z wami problemami w związku i prosić o poradę. Mam 21 lat, jestem od 2 lat w zwiazku z dziewczyną. Mieszkamy razem od pół roku.
Na początku związek był super. Świetnie się dogadywaliśmy. Z biegiem czasu coś zaczęło się #!$%@?ć. W między czasie wyszło na jaw ze moja dziewczyna ma problemy emocjonalne. Odkąd mieszkamy razem jest tragedia.
Ale wszystko po kolei. Zaczęło się od poniżania mnie i wyzywania
Dennis Praet ---> UC Sampdoria [€10M]
Gabriel Obertan---> Anzhi [free]
Ivo Ilicević ---> Anzhi [free]
Aleksandar Dragović ---> Bayer Leverkusen [€18M]
Dante---> OGC Nice [€2M]
Ritchie De Laet ---> Aston Villa [€2,3M]
Younès Kaboul ---> Watford FC [€4M]
źródło: transfermarkt
#transfery