Aktywne Wpisy
Jazon +62
#kalistenika #streetworkout #silownia #mikrokoksy #pokazforme i #jazonworkout do czarnolistowania
Kalistenik, wegetarianin, 32lvl, 177cm, 74kg aktualnie.
Kalistenik, wegetarianin, 32lvl, 177cm, 74kg aktualnie.
Lemon_cheese +161
Kojarzycie tę laskę z OnlyFans, która przespała się z ponad setką facetów w jeden dzień i teraz zmaga się z PTSD? Żeby było ciekawiej jej menadżerką jest… jej własna matka (-‸ლ)
Nie ma już ratunku dla tego świata, moralny upadek ludzkości, degrengolada wartości, degradowanie człowieczeństwa i zgnilizna kulturowa.
#onlyfans #swiat #rozowypasek
Nie ma już ratunku dla tego świata, moralny upadek ludzkości, degrengolada wartości, degradowanie człowieczeństwa i zgnilizna kulturowa.
#onlyfans #swiat #rozowypasek
Chciałem podzielić się z wami problemami w związku i prosić o poradę. Mam 21 lat, jestem od 2 lat w zwiazku z dziewczyną. Mieszkamy razem od pół roku.
Na początku związek był super. Świetnie się dogadywaliśmy. Z biegiem czasu coś zaczęło się p-------ć. W między czasie wyszło na jaw ze moja dziewczyna ma problemy emocjonalne. Odkąd mieszkamy razem jest tragedia.
Ale wszystko po kolei. Zaczęło się od poniżania mnie i wyzywania od czasu do czasu. Potem doszło rzucanie się z łapami na mnie (żadnej szkody nie zrobiła, ona 60kg wagi ja ponad 100 i muskularna budowa ciała - od razu ja opanowywałem). Oczywiście wszytko to robiła gdy była zła. Potem doszło do mówienia do mnie „zdechnij”, „chce żebyś zniknął z mojego życia” - oczywiście potem za wszystko prezpraszala. Ogólnie bliskości praktycznie nie ma, gdy chce wykonać jakiś ruch przegania mnie, czasem sama wyjdzie z inicjatywą ale jest to bardzo rzadkie. Dodatkowo jakiś czas temu okazało się ze pisze z kolegą z pracy (wiadomo co). Porozmawiałem z nią o tym obiecała ze się zmieni i będzie wszystko super. Teraz jest trochę lepiej ale i tak czuje się niedoceniony i odrzucany przez nią pomimo tego ze mówi ze mnie kocha i widzi ze mną przyszłość.
Naprawdę nie wiem co mam robić, jest mi k------o ciężko bo z jednej strony bym to wszystko p--------ł (i kilka razy byłem bliski zrobienia tego) a z drugiej strony bardzo ją Kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niej. Ona mówi mi to samo.
@DominPL1 niech zabiera manatki
Uciekanie od problemu tylko pogarsza sprawę.
Bardzo dobrze zrobiłeś, że zamieszkaliście razem przed a nie po ślubie.
@DominPL1: no to chyba dobrze, że się zabije. Bo z twojego opisu wynika, że to nie człowiek tylko śmieć
@DominPL1: XD XD XD
@To_ja_moze_pozamiatam: CO TY P--------Z