Aktywne Wpisy
Tyrande +265
Jako, że są święta to nie może zabraknąć pierogów z kapustą i grzybami. Więc się dzisiaj do tego zabrałam.
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
tesknilam_ +244
Wy tez potraficie po twarzy poznać, ze ktoś pochodzi z tzw nizin społecznych? Często maja wyostrzone rysy, wysuszona skórę po wódce, a dziewczyny robią sobie takie charakterystyczne kreski wokół całego oka. #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski
https://mobilevikings.pl/pl/offer/mgm/
Komentarz usunięty przez autora