Jak tam kolejny dzień w totalitarnym ciemnogrodzie? Jakieś aresztowania poranne? TVN jeszcze działa czy macie już tylko TVP? Podsłuchy na telefonach są? #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #polityka
@crab_nebula: Haha, no masz wyżej wyraźnie pokazane kto jest oblężoną twierdzą, trzy jpgi, ale oczywiście lewackie palenie jana, że niby nic i odpowiedź w stylu "chyba ty". @luke_cornet: Mam pewne uzasadnione podejrzenia xD
@boplejerazyebali: Kaczyński to jednak śmieszek. Taka nieograniczona władza a zamiast krwawego reżimu, aresztowań i czołgów na ulicach przełącza kanały januszom i grażynkom z kodu xD
@crab_nebula: Oczywiście, że generalnie tak jest. PiS i PO (+ cały ten obóz pseudodemokratyczny) to sekta vs. mafia. Ale jakoś ta mafia bardziej mnie śmieszy/żenuje (w zależności od sytuacji). Pewnie dlatego, że jestem konserwą więc wolę konserwatywnych nieudaczników niż demoliberalnych nieudaczników.
@OldFuckinPyroRex: @luke_cornet: to jest Do Rzeczy, numer z "Obłedem udzielonym" jako tematem okładkowym Edit: a konktetnie "PiS-obłęd", nr 20 w tym roku
@Laserade: Mówiąc szczerze, to żadnych mediów nie czytam regularnie, jedynie PAP i jakieś agregatory treści - a neuropkiem na wypoku zostałem, bo 4konserwy tu to #!$%@? mają poziom dzieci tajgiera i kobry
hurr durr, kaczynzky przyjdzie i dzieciom nogi poodgryza durrrr
@Laserade: Bardziej mi chodzi o #!$%@? sądownictwa, komorników i robienie gówna w gospodarce przez kaczystów przy poklasku niewykształconej gawiedzi, bo akurat jakby ja rządził, to by było jeszcze mniej przyjemnie dla wielu.
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #polityka
@luke_cornet: Mam pewne uzasadnione podejrzenia xD
Komentarz usunięty przez autora
@luke_cornet: ponoć baitydlaporawako.com.pl
Edit: a konktetnie "PiS-obłęd", nr 20 w tym roku
@luke_cornet: no shit sherlock
@Laserade: Mówiąc szczerze, to żadnych mediów nie czytam regularnie, jedynie PAP i jakieś agregatory treści - a neuropkiem na wypoku zostałem, bo 4konserwy tu to #!$%@? mają poziom dzieci tajgiera i kobry
Jednak malo prawdopodobne, ze fake tudziez bait.
A jak widzisz śmiech totalny z ich paranoi.
hurr durr, kaczynzky przyjdzie i dzieciom nogi poodgryza durrrr
@Laserade: Aha.
@Laserade: Bardziej mi chodzi o #!$%@? sądownictwa, komorników i robienie gówna w gospodarce przez kaczystów przy poklasku niewykształconej gawiedzi, bo akurat jakby ja rządził, to by było jeszcze mniej przyjemnie dla wielu.
@crab_nebula: zapytaj tych, których wypowiedzi widać na skanach z gazety XD