Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +246
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Zupa-jeza +198
Marzy mi się Polska w której takie komentarze są wyśmiewane, a nie lajkowane. Całe nasze życie w stadzie polega na stawianiu sobie ograniczeń, żebyśmy się nie pozabijali i żeby to jakoś działało. C--j tam, że 2tys zginie, 10tys zostanie rannych i 100tys postronnych osób będzie miało traumy do końca życia. Prawo do mojego z--------u jest najważniejsze. Gdybyśmy wszyscy mieli taki mental to dalej byśmy siedzieli w pubie w oparach dymu i śmierdzieli
ktos wie co to jest "czarne niebo"?
Komentarz usunięty przez moderatora
Lepszym spoceńcem jesteś ty odpisując na komentarz sprzed 4 lat.
A ja przeglądam tag F1 podczas Grand Prix, także c--j wiesz co robię w swoim wolnym czasie.
W tamtym momencie jeszcze Defendersi nie wyszłi ale było pełno wątków na reddicie, innych forach o predykcjach ludzi o co może chodzić ale nie ziomek zamiast sobie poszukać to pierwsze co robi to zadaje pytanie
@Regesor: Nope, lepiej sobie wpisać pytanie w wykop i ktoś za Ciebie to zrobi.
O ile wiem to w pięknych dawnych czasach, tak zazwyczaj działały fora i cały Internet :) Ludzie wymieniali się informacjami. Ty pomogłeś komuś, potem ktoś pomógł tobie. Więc nie rób z serialowej wiedzy jakiegoś dobra luksusowego, bo zachowujesz się jakbyś coś opatentował i Edison ci to ukradł... Wykop to nie Elektroda, więc zacznij słuchać dobrych rad,
No i to jest w sumie najlepszy argument. Ludzie za granicą dyskutują o wszystkim i fajnie im się rozmawia, a jak chcesz pogadać o czymś z ludźmi we własnym języku to najwyżej jakiś polski c---------t każe ci sobie poczytać reddita. TFU pluję na takie aspołeczne śmiecie.