@LittleStranger: no trochę zajmuje nauczenie się tego i znalezienie dobrego sposobu. ja zawsze nożyczkami rozchylam trochę to kółko i potem ten segment wsadzam(a przy tym się też przydają jakieś małe szczypce czy coś w tym stylu). nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyć(+ raczej nie jest to zbyt bezpieczne, więc nie odpowiadam za konsekwencje xd)
@LittleStranger: jak już jest wsadzone. szczypcami wkładam ten segmencik, wtedy łatwiej trafić. ale nie utnij sobie wargi ok? (╯︵╰,) a ile mm ma to kółko w ogóle?
@drippy: no dobra ale to jak rozszerzysz nożyczkami to potem jak dociskasz, bo samo włożenie segmentu szczypcami nie załatwi sprawi bo to trzeba docisnąć
@LittleStranger: łee, to spore, palcami da radę, ewentualnie te nożyczki (albo najlepiej co innego, ale przez te wszystkie lata nie wymyśliłam nic lepszego xd) do rozszerzenia. rozszerzasz, wkładasz segment do jednej dziurki i prawie do drugiej(xd), żeby, jak wyciągniesz nożyczki, ono się domknęło po prostu. najchętniej nagrałabym Ci filmik, gdybym tylko umiała nagrać sam nos, bez pokazywania mordy i bez użycia rąk :d a nie możesz zrobić wycieczki do piercera?
Mirasy w co gracie na androidzie dla zabicia czasu? Czasem bym w coś pyknął ale nie mam pomysłu. Bez żadnych płatności oczywiście. Gatunek dowolny. #gry #android
#piercing
rozszerzasz, wkładasz segment do jednej dziurki i prawie do drugiej(xd), żeby, jak wyciągniesz nożyczki, ono się domknęło po prostu. najchętniej nagrałabym Ci filmik, gdybym tylko umiała nagrać sam nos, bez pokazywania mordy i bez użycia rąk :d a nie możesz zrobić wycieczki do piercera?