Wpis z mikrobloga

Też tak macie, że jak wchodzicie do Rossmanna to się automatycznie czujecie jak złodzieje? Bo nie wiem czy to przez mój ryj czy coś, ale ciągle mi się wydaje że ochroniarz mnie obserwuje #kiciochpyta
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rekt: Kiedyś jak musiałam wybrać balsam i ciągle coś odkładałam i brałam ponownie,to patrzyli się jak na mnie jak na złodzieja :c
  • Odpowiedz
@rekt: Ja mam tak za każdym razem jak przechodzę przez bramki, wiem że nic nie ukradłem ale pewnie zacznie piszczeć bo to zabezpieczenie wpadło mi do kieszeni albo przykleiło się do buta.

Raz mi się takie coś przytrafiło jak miałem 10 lat, trauma do końca życia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@rekt: Mnie obserwował i nawet się z tym nie krył. wystarczy ogolony łeb i już podejrzenia, że kradniesz. To samo w biedzie. Zawsze gdy wchodziłem, to był taki jeden co zawsze wyłaził z tej swojej nory za lustrem i łaził za mną. Oczywiście myślał, że nie widzę tego.
Zawsze się do nich uśmiecham, kręcę głową i robi im się głupio.
Po drugo trochę ich rozumiem, bo sam cieciowałem przez trzy
  • Odpowiedz
@rekt: "W każdym z nas czai się to zwątpienie w samego siebie, podejrzenie mroku, więcej: nawet jakieś perwersyjne pragnienie znalezienia w sobie jak najliczniejszych cech ciemnego bliźniaka. Każdy, mówiąc: "Jestem absolutnie niewinny", odruchowo już szuka w sobie winy. Któż dziś wierzy w niewinność? Nie ma czegoś takiego. Tylko gradacja podłości, między biegunami różnowartościowych egoizmów."
  • Odpowiedz
  • 1
@rekt mam to samo, a w biedronce na osiedlu, to już doszło do takiego absurdu, że ochroniarz rozchylał kartony z tamponami i mnie podglądał jak kupowałam wodę :/ najgorzej, że chodzę tam z przerwami od 8 lat i cały czas to jeden i ten sam stary dziad
  • Odpowiedz
@rekt chciałbym kiedyś przebrać się za złodzieja z simsów, wejść z charakterystycznym workiem zarzuconym przez ramię do Rossmanna, niby ukradkiem zerkać na ochronę i po paru minutach nagle wybiec
  • Odpowiedz