Aktywne Wpisy
hehehhhehe +57
Dobra, w wieku 30 lat wypaliłem się z IT. Nie chce już widzieć na oczy tego syfu i #!$%@?ć na takie #!$%@? tematy co po byle jakiej analizie gówno mnie obchodzą. Co mnie ma obchodzić wynik jakiejś funkcji albo dowieziony sprint - ja #!$%@? jakim przegrywem przez ostatnie 7 lat się było, że człowiek się tym przejmował. Nawet pieniądze mnie nie radują. Czym się zająć? Jakieś pomysły? Jaka odskocznia na kilka lat
Savvv +94
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poniżej potwierdzenie policji.
Od: Adrian Twardak/WR/Policja
Do: animaxam@gmail.com
Data: 2016-08-04 21:10
Temat: kontakt - policja
Witam,
prowadzę postępowanie karne z Pani zawiadomienia, dotyczące oszustwa na Pani szkodę. Proszę o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 71 340 39 50 i na adres poczty elektronicznej z którego otrzymała Pani tą wiadomość.
Pozdrawiam, Adrian Twardak
Na bieżąco zgłaszam policji osoby poszkodowane które będą wyzwanie na komisariat celem złożenia zeznan.
Anna Markowska
No i mam pytanie, czy coś więcej mogę zrobić w tej sprawie? Czy w ogóle legalne jest takie pośredniczenie komuś konta allegro? Czy mam prawo dokonując przelewu na nr. bankowy z aukcji domagać się zwrotu pieniędzy teraz, czy muszę czekać na jakieś postępowania policji i mam siedzieć z założonymi rękami?
Tl;Dr ! kupiłem buty na allegro, mija 45 dzień i nadal ich nie mam. Sprzedawca odpisuje, że pośrednik nie wysłał butów, sprawę zgłosił na policję. Ja chce kasę od niego i w dupie mam jego pośredników.
#prawo #pomocy
@thisismaddnes: Czekać na zwrot kasy, jak policja przyciśnie gościa.
Nie, i ten, który użyczył konta dostanie po dupie - stary wałek.
Tak, nie interesuje Cię kto, komu, kiedy i na jakich warunkach użyczył konta.
Proszę panią, jeżeli do końca tego tygodnia nie otrzymam zwrotu pieniędzy skorzystam z Pomocy Ochrony Kupujących na allegro, opiszę tam całe zdarzenie, jak również udam się na policję i zgłoszę zawiadomienie o próbie popełnienia przestępstwa. Mnie kompletnie nie interesuje komu pani użycza swojego konta (co jest zresztą z tego co się orientuję zabronione przez allegro), kto jest pani pośrednikiem i czy pani szyje