Aktywne Wpisy

ShockDeals +219
Eyefire +10
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

wjechałem złą windą i zamiast pod salę konferencyjną dostałem się pod wejście do siedziby Google Polska. Moje zakłopotanie zauważył gość, z którym jechałem windą. Spytał się po angielsku gdzie chciałem się dostać. Powiedział, że musiałbym jechać drugą windą, ale zaprowadzi mnie na miejsce. Wyciągnął kartę i otworzył drzwi do siedziby giganta. Kazał iść za sobą, weszliśmy do pomieszczenia socjalnego (lodówki, ekspersy do kawy itp.), otworzył jeszcze jedne drzwii, i... Przeszliśmy przez wielkie nowoczesne biuro zajmujące dwie kondygnacje, pełne komputerów (ale jeszcze bez pracowników) w kolorach google :)
@DOgi: myślałem, że zapyta Czy chodziło Ci o:
sala konferencyjna:D
Zamiast tego wyświetlam wyniki dla: Siedziba Google
;)