Wpis z mikrobloga

Jestem fanem urzadzen Googla, wiec zapatrywalbym sie na codls googlowego jak Nexus 5x albo 6p, jako ze jestem troche do tylu z nowinkami co innego byscie proponowali(w podobnym zakresie cenowym)? Zalezy mi na dlugiej pracy baterii i dobrym wsparciu fanowskim oraz wytrzymalosci(Nexusa 5 rozwalilem tydzien po zakupie, naprawilem i jakos trzyma), Samsungi odpadaja w przedbiegu jako ze sie zrazilem do Samsunga od czasow S Plus.
Dziekoweczka
#android
  • 7
@indywidualny: Jak wyglada sprawa baterii?
Bo jednak 5 jest strasznie bateriozerny ze laduje telefon jak wychodze do pracy przez noc, jak dotre do pracy, po przerwie, przez godzine uzytkowania potrafi mi cala zejsc, czesc to kwestia zuzycia i niewlasciwego uzywania, a inna czesc to ze szalu nie ma.
Beda nowe, dlatego mysle coby nie poczekac, mysle ze cena spadnie wtedy sporo, ale juz nie moge z ta 5.
@Stonis: bateria trzyma cały dzień. Miałem n4 i nexus 5x 3 razy dłużej działa, a n5 podobną miał baterie jak n4, więc powinno być spoko. Bateria nie jest zła. Najlepsza chyba z nexusów jakie były, może poza 6p. No i w godzinę szybkim ładowaniem do pełna można naładować.