Aktywne Wpisy
Cześć :)
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki

Megasuper +11
Najzimniejszy maj od 35 lat. To chyba nie tak powinno wyglądać ocieplenie klimatu. Ale oczywiście ekolodzy powiedzą że to anomalia i aby nie mylić pogody z klimatem xD #ekologia
źródło: temp_file5203530047696523539
Pobierz

BOŻE, wiecie Mirki, jak wchodził JWPlayer i żeście jeździli bez pamięci po władzach Wykopu to sobie myślałem:
Ale dzisiaj próbowałem zobaczyć filmik na głównej (a, że korzystam w tym momencie ze słabego neta - wstrzymałem sobie odtwarzanie i przeglądałem znaleziska dalej)...
TRZY (słownie: K---A TRZY) razy przewijałem na górę bo z niewiadomych przyczyn filmik włączał się samoistnie... Jak już się włączył to w jakości 21,37p, a jak zastopowałem i ustawiłem na wyższą jakość (ogólnie jest milion jakości do wyboru, ale nie wiadomo jakich bo są idiotycznie oznaczone) to oczywiście filmik włączył się ponownie i natychmiastowo zaciął próbując ustawić niższą jakość automatycznie.
W-------m się nieziemsko, nie używajcie JWPlayera! No i przyznaję to z lekkim niedowierzaniem - w sprawie playera mieliście 100% racji.
#gorzkiezale #boldupy #jwplayer #oswiadczenie